Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Rising Star, Megasztár,...

I.B.T. kérdése:

Rising Star, Megasztár, Csillagszületik?

Figyelt kérdés

Már biztos tettek fel ebben a témában kérdést de nem akarok kilógni ebből a sorból.

Elég nagy szégyennek tartom őket. Nem arról van szó, hogy a kitörni nem képes embereket nem szabad felkarolni, HANEM ARRÓL, HOGY NEM EZ A MÓDJA.

Most (19:49) megy a Rising Star. Belenéztem. Mondhatnám, hogy nem kellett volna de most akkor nem lenne itt ez a kérdés. Mi ez? Mi folyik a média ezen részében? Azon kell röhögni, hogy mi humorosak a zsűritagok meg az a 2 bal**asz, akik konferálnak? Arról nem is beszélve, hogy a zsűri nem látja el a feladatát. SŐT mi az, hogy bárki szavazhat telefonon? Komolyan... nem egy szakértőnek kellene ?(ami véleményem szerint M.O.-on nem nagyon van ebben a témában sem). Ti nézitek? Vagy ki nézi egyáltalán? Amikor éneklés előtt kell mondani néhány szót, hogy miért vannak itt: HÁT A RÖHEJ ELKAP!!! Orbán nem tud közhelyesebben fogalmazni ezeknél. Másik: nincs bajom sem az amerikaiakkal (a külpolitikájukon kívül persze) se más nemzetiséggel (internacionalista vagyok alapvetően) de MIT KERES ITT EGY AMERIKAI, EGYÁLTALÁN MIT KERES MINDEN EGYES TEHETSÉGKUTATÓBAN EGY KÜLFÖLDI (és nem a szlovákokra, románokra gondolok hanem az angolokra, amerikaiakra)? Iderendelik? Üzleti húzás? Harmadik: Majkáék (ki nem állhatom) minden egyes kiesőnél elmondják, hogy "Jajjj de kár, hogy vége van számodra majd remélem még találkozunk, stb". Persze... ki veszi ezt be? EGYSZERŰEN BŰZLIK A KÖZÉPSZERŰSÉGTŐL. Nincs a középszerűséggel baj de egy TV2 (utálom, max a tényeket nézem meg) nézettségű adó ne legyen már középszerű!!!!!!!!!!!!

Mindig azt szoktam mondogatni: amíg van rá igény addig a szart is el lehet adni. DE HÁNY 5 ÉVES INTELLIGENCIÁJÚ SENKI ÉL EBBEN AZ ORSZÁGBAN? Félreértés ne essék: nem csak a nézők tehetnek róla.. Az egész média, mely azt szorgalmazz, hogy nézzük ezeket a szemeteket mert az a "trendi". EMBER... Nem akarok elmenni ebből az országból. Nem ez (média műfaj) lesz a szakterületem de egyszerűen már kiábrándulok a magyar emberek nagy részéből. Írhatnék több oldalt az álságos politikáról, az alap közhangulatról, a bűnözési rátáról, a nem megbecsült munkáról, az egész lagymatag hülyeségről, ami belepi az ország embereinek nagy részét DE NEM. Elég annyit mondanom, hogy ha lesz lehetőségem és úgy érzem, hogy készen állok (szakmailag és nyelvileg) akkor itt hagyom.

Most eléggé felkavart ez a műsor. De ez nem csak a műsor érdeme.

Nem vagy sem pesszimista, sem emos. Tisztában vagyok vele, hogy máshol sem napfény az let de az biztos, hogy nem fogom itt sokáig bírni. Vagy igen. Most nagyon úgy érzem, hogy undorodom a világ ezen részétől.

A véleményeket köszönöm!

2014. nov. 30. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor minek nézed? Én 6 éve nem néztem egyetlen percet sem semmilyen kereskedelmi tv-t. Csak sportadók vannak beállítva és ez tökéletesen megfelel. Mert ott látok igazi sztárokat, akik értenek is valamihez, akik valóban tehetségesek és ügyesek. Tegyél te is így. Nem kell nézni azt a sok szemét adót, főleg nem az RTL-t meg a TV2-t.
2014. nov. 30. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem szoktam őket nézni, max a híradót. Ebbe csak belenéztem mert mindenhol hallom, hogy: "én erre szavaztam, én arra szavaztam meg, hogy milyne jó". Aztán meg...

HBO, Cinemax azok amiket szoktam nézni + küzdősportokat.

2014. nov. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!