Ki az a Puzsér Róbert, és mit tett le az asztalra?
Legalább nem sz4rt az asztalra...
Amúgy ez csak egy troll
Magyar-Történelem szakos tanár.
Csillagjegye Nyilas (akik érzelmesek, könnyen haragragerjedők, szókimondók, idegesítőek. Osho Nyilas volt)
GAD nevű pszichés betegségben szenved, ezt a neurózisát nyíltan felválalta, és beszélt róla. Antidepresszánsokal kezelteti magát.
Két könyvet írt:
A zsidók szégyene.
Apu azért iszik, mert te sírsz!
Egyébként engem nem foglalkoztat a faszi, teljesen hidegen hagy, amit mond. Nem értem te miért foglalkozol vele. Inkább olvasd Sebeők András könyveit sokkal értelmesebb ember, akire érdemesebb odafigyelni.
(Forrás:wikipeda)
Magyar-történelem szakos tanár.
Amúgy nem tudom, mit kell ennyire elvakultan védeni. Nagyon irritáló, hogy manapság szó szerint már mindenhez ért, a stílusa pedig kiábrándító és gusztustalan. Állandóan agresszívan beszél, ha nincs igaza, túlüvölti a vitapartnert, nem hagyja a másikat szóhoz jutni, vagy elkezdi megalázni, pont mint a tehetségkutatókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!