Miért utálja mindenki Justin Biebert?
Nekem szimplán nem szimpatikus azokból a cikkekből ítélve, amit lehoznak róla. De én sosem fikázom, utalom amikor valaki nem szeret egy előadót és azt cikizi folyamatosan meg a rajongókat.
A hangját nem szeretem, túl nyávogós. Nem az én stílusom, én a rapet szeretem de sosem csesztetem azokat akik Biebert hallgatnak:)
Engem idegesít a hangja és a feje is. Irritálnak az ilyen emberek.
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ilyen gyereksztárt csak valaki felkapja, a gyerek pedig szellemileg belerokkan a jólétbe.
Justin elég mocsadék ember, olyanokat nyilatkozott a múltban, hogy ha a nők nem akarják, hogy megerőszakolják őket, akkor ne öltözzek kihívóan, leköpködte a rajongóit, megrúgdosta a brazil zászlót, s...ggfej volt a szomszédaival, stb, stb. Ez a fajta aljas személyiség nem múlik el hirtelen, csak most már vigyáz, hogy a nyilvánosság előtt ne csináljon hülyeségeket, mert az már tényleg a karrierjébe kerülne.
De az emberek nem ezért utálják. Azért utálják, mert egy feminin kiskölyökként kezdte a karrierjét, és olyan dalokat énekelt, ami nekik nem tetszett. Oké, még csak nem ez volt a legnagyobb baj; rengeteg Bieberhez hasonló kölyök van a világon, akik nem kaptak ennyi utálatot, az viszont már megbocsáthatatlan volt, hogy fiatal lányok vannak oda érte, márpedig MINDENT amiért a kislányok rajonganak látványosan meg kell vetni (ilyen volt anno Justin Timberlake, aztán Zack Efron, majd Bieber is)
A többség nem is tud a gusztustalan botrányairól, de abban a pillanatban, hogy meglátják, hogy a neten valami 13 éves kislány szívecskéket ír bieber neve mellé, elszörnyednek, hogy mivé fajult a világ...
De nyugi, mint ahogy Timberlake, és Efron is, úgy most Bieber is kezd kilábalni a népszerűtlenségből, mert már egy felnőtt 23 éves, kezd férfiasan kinézni, és ami a legfontosabb, a rajongótábora is kezd felnőni, szóval lassan kitörlődik a köztudatból, hogy Bieber csak egy irritáló kiskölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!