Nekem soha nem lesz senkim? Már nagyon kiborít.
Figyelt kérdés
Tudom már nagyon-nagyon sokszor feltették itt ezt a kérdést, de már kilátástalannak látom ezt az egészet. 20 éves lány vagyok, jelenleg dolgozom és jövőre egyetemre szeretnék menni. A 20 évem alatt soha senkinek nem tettszettem, senki nem közeledett felém sehogyan se a középiskolában, se a munkahelyen és attól félek, hogy az egyetemen sem lesz senkim. Átlagos vagyok, se nem ronda, se nem szép. (képet nem szeretnék feltölteni). Nyitott, barátságos embernek tartom magam, bárkivel szót tudok érteni, a barátkozással nincs is problémám, de a kapcsolat még sosem jött össze. Nagyon félek, hogy egyedül maradok. Már nem bírom. ( kérem, ne küldjön senki privát üzenetet, itt nem szeretnék ismerkedni)2017. nov. 11. 16:36
31/31 anonim válasza:
Azóta lett valakid? Most én vagyok a te cipődben... 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!