Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekem soha nem lesz senkim?...

Nekem soha nem lesz senkim? Már nagyon kiborít.

Figyelt kérdés
Tudom már nagyon-nagyon sokszor feltették itt ezt a kérdést, de már kilátástalannak látom ezt az egészet. 20 éves lány vagyok, jelenleg dolgozom és jövőre egyetemre szeretnék menni. A 20 évem alatt soha senkinek nem tettszettem, senki nem közeledett felém sehogyan se a középiskolában, se a munkahelyen és attól félek, hogy az egyetemen sem lesz senkim. Átlagos vagyok, se nem ronda, se nem szép. (képet nem szeretnék feltölteni). Nyitott, barátságos embernek tartom magam, bárkivel szót tudok érteni, a barátkozással nincs is problémám, de a kapcsolat még sosem jött össze. Nagyon félek, hogy egyedül maradok. Már nem bírom. ( kérem, ne küldjön senki privát üzenetet, itt nem szeretnék ismerkedni)
2017. nov. 11. 16:36
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem egyszer próbálkoztam már egy-két srácnál, teljesen normális szimpatikus fiúk voltak, én is szimpatikus voltam nekik, de mégis elutasítottak. Nem vágyom a legmacsóbb, legmenőbb srácra, én csak egy olyan fiút szeretnék akinek én is tetszem és viszont szeretne, de egyszerűen nem megy.
2017. nov. 11. 17:12
 12/31 A kérdező kommentje:
A barátaimmal el szoktunk járni egy-két helyre, de ott sem sikerült.
2017. nov. 11. 17:13
 13/31 anonim ***** válasza:
44%
Itt vagyok.... kezdjünk el ismerkedni 😊
2017. nov. 11. 17:31
 14/31 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, itt nem szeretnék.
2017. nov. 11. 17:32
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj ne rágódj ezen, majd lesz valaki hidd el.

Csak ne add fel és légy kitartó.

Ha ez vigasztal nekem se volt senki, bár annyi különbséggel, hogy én meg nem is akarok kapcsolatot, hogy miért? Rejtély, elvagyok egyedül az az igazság nem érzem azt, hogy egy kapcsolatba jobban érezném magam, sőt isten őrizzen ne is legyen.

De ez halálkomoly.

24/F

2017. nov. 11. 17:45
 16/31 anonim ***** válasza:
44%

"A kérdező kommentje:

Ne haragudj, itt nem szeretnék."

Na látod, ez a baj veled, hogy rideg, elutasító vagy és ez sugárzik is belőled egész nap.

Majd te kitalálod, hogy hol, mikor és hány órakkor szólíthat meg és esdekelhet a kegyeidért, az általad megálmodott illető.

További jó siránkozást és önsajnálkozást.

2017. nov. 11. 17:56
 17/31 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet elfogadni azt, hogy valaki fél az internetes ismerkedéstől és ezért nem szeretne? Ettől még nem leszek rosszabb ember.
2017. nov. 11. 18:01
 18/31 anonim ***** válasza:
11%
Úgy látszik még nem akarsz eléggé kapcsolatot, mert vagy olyan bátor hogy kizárj egy ekkora ismerkedési felületet, mint az internet.
2017. nov. 11. 18:06
 19/31 anonim ***** válasza:
58%
Hé, gyerekek! Tudom ez nem tartozik ide, de oda égettem a virslimet :/
2017. nov. 11. 19:55
 20/31 anonim ***** válasza:

én meg 20 évesen már 12 éve tudtam, hogy nem lesz senkim

meg lehet szokni ezt is de a te eseted meg messze nem reménytelen

milyen lehet annak akinek minden hónapban más van és 20 évesen már undorodik mindenkitől/magától?

2017. nov. 11. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!