Van értelme így élni? Éhezek, nincs senkim.
Leírnám a tényeket: Az iskolát otthagytam, nincs semmilyen végzettségem. Komoly traumák értek életem során, szociális fóbia alakult ki nálam, képtelen vagyok elmenni dolgozni olyan helyre ahol meg kell játszanom magam (pl. vendéglátás) Egy ideig bírom, de teljesen kimerülök idegileg. Nincs munkám 2 hónapja, emiatt leginkább, elegem lett. A pénzem elfogyott. Az albérletből ki kell költöznöm hamarosan. A barátaimat elvesztettem már kb. 3 éve, elhagytak, párom nincs. A családomtól külön élek, nekik sincs pénzük.
Összesen 60Ft van a pénztárcámban, már oda jutottam hogy nem tudom mit fogok enni, nincs kajám. Az éhséget még elviselem egy ideig, de ilyen állapotban nem tudom hogyan szedhetném össze magam. Érzem hogy még van mélyebb is, pl. a hajléktalanság. Ha végigsétálok az utcán senki nem gondolná, hogy egy ilyen ember vagyok, mert még régről amikor volt pénzem, maradtak jó ruháim, de ehhez képest nagyon rossz a helyzet. Befásult, depressziós, minden mindegy, nem érdekel érzésekkel élek, talán jobb lenne meghalni. Arra sincs pénzem, hogy hazamenjek. Nem tudom mit csináljak, hogy egyáltalán akarok-e valamit csinálni, van-e értelme ÉLNI, létezni.
Válaj valami munkát ha tudsz.
És van értelme,az élet egy ajándék,ne dobd el magadtól.
A vége kicsit nyálas lett de van értelme,ne hogy eszedbe jusson az öngyilkosság,lépj túl a tarumáidon,tudom könnyü mondani de probáld meg,mert még sok jó dolog történhet veled.
Szurkolok neked,sok sikert :)
Talán ne a gyakori kérdéseken várd a megoldást, hanem szedd össze magad és kezdj el dolgozni. Én is szorongok mindenen, a hasam is menni szokott a folyamatos szorongástól, mégis dolgozok és mellette tanulok is (18 évesen)
Szerinted ha sajnáltatod magad jobb lesz? Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Nem a kifogásokat kell keresni
Bár kamu szagot érzek, mert aki éhezik és 60 forintja van az nem a gyik-re irogat 😬
,,aki éhezik és 60 forintja van az nem a gyik-re irogat 😬"
oké...ha te mondod. :)
Értelmileg annyinak tűnsz.
Remélem egyszer te is eljutsz az életnek arra a szintjére, amikor se beszélni, se sírni, se semmit tenni nincs erőd, utána kíváncsi vagyok mit írnál. Tudod nincs semmim, és igen éhezek és főleg most fog elkezdődni az igazi nélkülözés, mert most fogytam ki minden téren. De inkább éhen halok, minthogy kolduljak valamelyik aluljáróban és igen gyakorizok, mert még van hol aludnom és van internetem, és mert nem tudok mást csinálni. Max aludni. Mert egy nap kb. 12 órát alszom.
1. Kinek a döntése volt, hogy nem tanultal?
2. Miért hagytad abba a sulit?
3. Kezelteted ezeket a kamu betegségeket?
4. Miert csak a vendéglátásban gondolkozol? Rengeteg operátor, betanitott munka van, ahol nem kell megjatszanod magad.
5. Miért az internet volt az amit befizettél, ha már ilyen súlyos a helyzet?
Kérkek ezeket válaszold neg, nert tényleg erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!