Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekem soha nem lesz senkim?...

Nekem soha nem lesz senkim? Már nagyon kiborít.

Figyelt kérdés
Tudom már nagyon-nagyon sokszor feltették itt ezt a kérdést, de már kilátástalannak látom ezt az egészet. 20 éves lány vagyok, jelenleg dolgozom és jövőre egyetemre szeretnék menni. A 20 évem alatt soha senkinek nem tettszettem, senki nem közeledett felém sehogyan se a középiskolában, se a munkahelyen és attól félek, hogy az egyetemen sem lesz senkim. Átlagos vagyok, se nem ronda, se nem szép. (képet nem szeretnék feltölteni). Nyitott, barátságos embernek tartom magam, bárkivel szót tudok érteni, a barátkozással nincs is problémám, de a kapcsolat még sosem jött össze. Nagyon félek, hogy egyedül maradok. Már nem bírom. ( kérem, ne küldjön senki privát üzenetet, itt nem szeretnék ismerkedni)
2017. nov. 11. 16:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Lehet az összképemmel van a gond? Ugye írtam, hogy átlagos vagyok, viszont 164 cm és 65 kg. Dolgozom az ügyön, hogy ez kevesebb legyen (sportolok és egészségesen is étkezem), viszont ezt nem rég kezdtem el. Lehet, hogy az a baj, hogy a fiúk/férfiak kövérnek látnak?
2017. nov. 12. 11:33
 22/31 anonim ***** válasza:
Ma is oda égettem a virslimet :c
2017. nov. 12. 17:03
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem se lesz soha senkim.
2017. nov. 12. 17:35
 24/31 anonim ***** válasza:
@21 Lehet ez is közrejátszik, tartsd az egészséges étrendet és majd kiderül. Az önbizalmadon mindenképpen segít így egyúttal a kisugárzásodon is.
2017. nov. 12. 17:59
 25/31 anonim ***** válasza:

Vannak olyan pasasok, akik buknak a molett és alacsony nőkre.

Csupán az a kérdés, hogy te elfogadnál-e egy hozzád hasonló kinézetűt?!

2017. nov. 13. 08:00
 26/31 A kérdező kommentje:
Igen, egy percig nem okozna problémát.
2017. nov. 13. 19:10
 27/31 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem tudom, hogy hol hibádzik a dolog nálad.
2017. nov. 14. 10:03
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha ez ennyire fontos kérdés az életedben, akkor nézz ki valakit és közeledj te. Ez a 21. század, jobb helyeken már nem köveznek meg, ha kezdeményezel.
2017. dec. 16. 01:19
 29/31 anonim válasza:
AKKO IGAZ E.... Menj templonyba ott talalsz jora valo fiucskakat ;)
2017. dec. 31. 16:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Lett valakid azóta?
2023. aug. 4. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!