A színezés tényleg stresszoldó? Megnyugszol tőle?
Engem is felidegesitett. Nincs turelmem ehhez.
Inkabb rajzolok. Az tenyleg stresszoldo.
Engem idegesitett,h nincs semmi ertelme.
Most sprinteket futok es izmos vagyok! Ennek van ertelme es stresszoldo is. Nekem ez jott be.
N
Szerintem színezőtől függ. Ahol nagyobb összefüggő tereket kell színezni (értsd nagyobb, mint egy cm2), azt ceruzával jobb, szerintem. (Bár filccel szerintem sokszor szebbek a színek)
Viszont van, ahol annyira vékonyan vannak meghúzva a vonalak, hogy csak tűfilccel lehet igazán szépen megoldani. Viszont a tűfilc átlátszik a túloldalra, ezért csak az egyik oldalt lehet színezni.
Nekem a kutyás háromszögletű színező vált be - ott meg vannak adva színminták, arra az esetre, ha valósághű képet szeretnél az egyes fajtákról, de persze kísérletezhetsz is. Én abból két sorozatot is vettem:), az egyiket valósághűen színezem végig, a másikban meg variálom a különböző fajtákra jellemző színkombinációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!