A színezés tényleg stresszoldó? Megnyugszol tőle?
Engem kifejezetten idegesített:D
A barátnőmnek viszont nagyon bejött.
Próbáld ki, nincs vesztenivalód!
Mindenképpen kipróbálom, köszi a válaszokat.
Ceruzával színeztek vagy filccel, vagy...?
Van itthon pár színescerka, de jó halványak, ezt is kellene venni. Én nem vagyok ez a nagy kreatívkodó.
Szerintem is jó. Én nem felnőtt színezőt színeztem, hanem egy micimackósat, kiskoromból maradt, pakolás közben találtam meg.
(Egyszer viszont próbáltam bal kézzel színezni, na az rendkívül frusztráló volt. Meg tanulságos is, így van elképzelésem, mit élhetnek át az átszoktatott gyerekek :-( )
Én színes ceruzát használok, szerintem azzal lehet a legszebben, filctollal csíkos lesz. Nyugodtan elkezdheted azzal, ami van otthon, ha nincs minden szín, legalább kreatív leszel :-)
Egyszer általánosban otthon hagytam a tolltartómat, és az olvasás lecke az volt, hogy képet kellett készíteni az olvasmányhoz. Mivel napközis voltam, az iskolában kellett megoldanom a feladatot, tolltartó nélkül. Tudtam, hogy mindig kószálnak gazdátlan ceruzák az osztály padlóján, gondoltam összeszedem őket, és majd azzal. De csupa kéket és zöldet találtam. Végül a rajz egész jó lett ezzel a két színnel is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!