Ki látható a képen?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm ismerkedik, és meg van róla győzödve, hogy evvel a férfival, de én nehezen hiszem el, hogy egy ilyen férfinak, egy nála csaknem 18 évvel idősebb nő kéne neki egy másik kontinensről... (magyarán: nem ő van a képeken szerintem)
Valakinek ismerős ez a férfi?
Talán színész vagy modell lehet.
Köszönöm a segítséget!
2015. jún. 14. 14:32
1/10 anonim válasza:
Van a google kép alapu keresés program . Ha oda feltöltöd a képet, kiderül honnan koppintotta
2/10 anonim válasza:
Az arcáról a kép ki van nagyítva?Mert ha ennyire homályos a többi nem akkor arról árulkodhat hogy letöltött kép,mert nem hiszem hogy többi jó kép az arcáról meg pont rossz minőségű, vacak telefonkamerával van fényképezve.Meg igazából mindegyik minősége kicsit más.
4/10 anonim válasza:
ha szét lennének szedve a képek, akkor egy egyszerű jobb klikkel (kép keresése a google segítségével) meg lehetne mondani, hogy fent van-e már az interneten ez a kép, vagy tényleg egyedi
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meg is van! Az illető nem Martin a hű szerelmes, hanem Alain Mafflard ...
2015. jún. 14. 14:47
6/10 anonim válasza:
Egyébként rengeteg nevet kihozott erre a képre, Alain Mafflard, Marco Morgan, Marco Carrus, Michael Canela, Daniel G... stb. De a lényeg hogy kamu az egész.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen sajnos én is láttam! :( De amúgy ki ez a férfi szerintetek? Sínész vagy mi lehet? Sajnos nem értek angolul se franciául.
2015. jún. 14. 14:59
8/10 anonim válasza:
Szerintem valami sima mezei csávó akinek ellopkodták a képeit.
9/10 anonim válasza:
a linkedin szerint Marco Carrus egy sportoló
de elég zűrösnek néz ki az egész, nem bíznék benne, remélem a barátnőd nem szándékozik neki pénzt küldeni
10/10 A kérdező kommentje:
Hosszú nyomozás után kiderítettük mi is, hogy az egész a pénzről szól, és csak a pénzt akarják a barátnőmből kicsalni... Én elmondtam a véleményem és a fájó szembesítő tényt. Ha ő nem hiszi el, hát vessen magára, többet nem tudok érte tenni...
2015. jún. 14. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!