A képen látható férfi szerintetek is alkoholistának tűnik? Nagyon alkoholistának tűnik vagy csak egy kicsit?
2015. máj. 30. 19:52
1/23 A kérdező kommentje:
bocsánat, elfelejtettem írni, hogy japán.
2015. máj. 30. 19:53
2/23 anonim válasza:
A szemei is rosszul állnak...:D
3/23 anonim válasza:
Hát nem mondhatni, hogy tiszta a tekintete.
4/23 anonim válasza:
Aki csak piál az nem így néz ki, ez a csóka komolyabb anyagokat is tol.
5/23 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki mint egy drogos?
2015. máj. 30. 20:10
6/23 anonim válasza:
Nekem egy autószerelő jut róla eszembe aki anyagi problémákkal küszködhet, és minden dologba ezzel az arckifejezéssel vág bele.
Szóval lehet gyakran iszik, viszont elsősorban inkább az élet tolt ki vele.
7/23 A kérdező kommentje:
Autószerelő akivel kitolt az élet? Más képein napszemüvegben is van meg öltönyben. Felzselézett hajjal is.
2015. máj. 30. 20:31
8/23 A kérdező kommentje:
lehet hogy az öltönnyel meg napszemüveggel próbálja kompenzálni ? :D
2015. máj. 30. 20:35
9/23 anonim válasza:
Végül is, nem olyan drágák. Olyan képe nincs ahol x5-ös BMW-vel pózol?
10/23 A kérdező kommentje:
van fényképe az autójáról is de az autó nem tűnik olyan drága darabnak. Mondjuk nem tudom, mert japán autó. de nem néz ki olyan hű de királynak. még csak nem is nyitott tetejű autó. BMW vel még nem láttam.
2015. máj. 30. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!