Az emberek miért utálják az esőt?
A legtöbb ember,vagyis szinte mindenki utálja az esőt,konkrétan ki sem akar menni esőben az utcára.Pl.apám is menni akart ma meccsre,de csöpög az eső,szóval nem megy.
De miért félnek az emberek az esőtől?Csak víz.Ugyan az,amit megiszol.Víz nélkül nem is élhetsz.
Jó esernyőt/esőkabátot, meg lábbelit kell ilyenkor felvenni, és senki sem fog elázni.
Én amúgy szeretem, mert finom esőillat van utána, és szerintem a városban kimondottan szépek az aszfaltról visszatükröződő lámpafények (főleg este).
Mert 99%-uk képtelen felöltözni.
Vízálló cipő (lehet ormótlan, de ki nem szarja le), vízhatlan kabát, esetleg esernyő, ennyi a nagy titok.
Nem magassarkúban kell a zuhogó esőben rohangálni - nekem is dress code-os munkám van, de mivel itt gyakorlatilag bármikor leszakadhat az eső, elviszem a ruhát a melóhelyre tatyóban.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!