Az emberek miért utálják az esőt?
A legtöbb ember,vagyis szinte mindenki utálja az esőt,konkrétan ki sem akar menni esőben az utcára.Pl.apám is menni akart ma meccsre,de csöpög az eső,szóval nem megy.
De miért félnek az emberek az esőtől?Csak víz.Ugyan az,amit megiszol.Víz nélkül nem is élhetsz.
Kajálni is muszáj, meghalsz nélküle, de nem hiszem ha pofán vágnálak egy naranccsal örülnél neki.
Alapból rossz érzés tökig átázva rohangálni, amire ebben az időben rájön egy tüdőgyulladás nem segít a helyzeten.
Én még szeretem is az esőt.
Ha nagyon váratlanul ér, és teljesen bőrigázom, és megfázok, azt viszont nem. :)
"Csak víz.Ugyan az,amit megiszol.Víz nélkül nem is élhetsz."
Ez ilyen formában nem igaz. Szerintem genetikai adottság hogy tartunk az esőtől. Még akár 100 évvel ez előtt is egy kiadós eső utáni tüdőgyulladás, megfázás simán elvitte az embert. Nedves környezetben sokkal nagyobb a vírusfertőzések veszélye.
Én meg személy szerint csak nem szeretem. Nem "félek" tőle, csak utálok vizes ruhában ülni egész nap, utálom ha beázik a cipőm és a tökömön is víz folyik.
Viszont vannak programok, dolgok amiknél nem gátol meg. Például simán szeretem bringával esőben csapatni, felveszek olyan ruhát aminek nem számít és megyek. Vagy voltam kint szakadó esőben, szélben Hungaroringen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!