Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ítélik el az öngyilkossá...

Miért ítélik el az öngyilkosságot?

Figyelt kérdés
Amikor már akkora a teher az emberen hogy nem tud kilábalni és csak ezt látja kiút-ként, mintsem hogy szenvedjen egész életébe.
2017. okt. 17. 11:43
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
16%
Én azért anyázok, amiért te szánalmasnak, meg egyébnek nevezel engem. Ha te sértegethetsz, én is sértegetlek. Nem fogom csendbe tűrni, hogy szemétkedsz velem.
2017. okt. 17. 13:52
 42/49 anonim ***** válasza:
15%
Mi a nyomorom? Nincsen nyomorom, csak nem tűröm, hogy sértegessél b.a.s.s.z.a.l.a.k meg, nem tűröm el.
2017. okt. 17. 13:53
 43/49 anonim ***** válasza:
40%
Te nem engem sertegedsz, hanem anyamat...
2017. okt. 17. 13:55
 44/49 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam már, hogy hagyjál békén! Ameddig nem hagysz, addig számíthatsz rá, hogy minden beszólásodra válaszolni fogok, mert nem hagyom magam.
2017. okt. 17. 13:55
 45/49 anonim ***** válasza:
22%
Mert egy ovis vagy, te intelligen ember...... hahah ...
2017. okt. 17. 13:58
 46/49 anonim ***** válasza:
49%

Én nem föltétlenūl ítélem el. Hogyha hallanám, hogy XY. kerületben egy xy. korú random ember megölte magát, vagy öngyilkossággal kísérletezett, nem foglalkoztatna különösebben, arra gondolnék, hogy biztos elviselhetetlen élete volt.

Ha egy ismerõsöm panaszkodik ilyen gondolatokra, akit értékesnek tartok, és túl jó ember ahhoz, hogy valami gyerekes, kisebb buta probléma miatt ezt tegye, na azt elítélem. És itt gyerekes problémáról beszélek, nem pedig "oriási szenvedésrõl". Van ilyen ismerõsöm, akinek jó élete is van, egyetlen baja, hogy néha túl érzékeny és badarságokon problémázik meg akad ki, de utána õ is belátja, hogy csak túlreagálta.

2017. okt. 17. 14:01
 47/49 anonim ***** válasza:
34%

The Mummy pszichéjét árulom.

Mélységtől függően 1000-15000 forintért.

Válaszolva, elítélni értelmetlen, ésszerűtlen, értelmezhetetlen. Én megítélem dolgokat.

2017. okt. 17. 14:27
 48/49 anonim ***** válasza:
22%
A pszichém helyett áruld az anyád p.i.c.s.á.j.á.t. Hagyjatok már békén!
2017. okt. 17. 14:30
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Van az a teher amikor kell egy tiszta lap. En is ezen gondolkozom, de nekem egészségügyi gond van mögötte. Elöbb-utóbb mindenki meghal, a kérdés a hogyan. Ez valahol tervezhetö
2017. okt. 18. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!