Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ítélik el az öngyilkossá...

Miért ítélik el az öngyilkosságot?

Figyelt kérdés
Amikor már akkora a teher az emberen hogy nem tud kilábalni és csak ezt látja kiút-ként, mintsem hogy szenvedjen egész életébe.
2017. okt. 17. 11:43
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha már öngyilkos lesz valaki, akkor nem mindegy neki, hogy a társadalom mit gondol erről?

Amúgy ez kulturális dolog, nem kell ebben logikát keresni. Más kultúrákban pont a becsület megvédésének utolsó módja volt az öngyilkosság.

2017. okt. 17. 12:35
 22/49 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem kérem az emberek figyelmét és senkit se teszek tönkre se érzelmileg, se anyagilag, se idegileg, se fizikailag, se lelkileg. Én elvagyok magamnak és kész.
2017. okt. 17. 12:38
 23/49 anonim ***** válasza:
41%

Nem a francokat nem.... multkor irtad nekem, hogy porul fogok jarni. Ezt ugy irtad, hogy semmi közöd nem volt sem a kerdeshez sem a valaszhoz....

Tehat az nincs rendben, hogy en gyulolom az olyan embereket, akik bedobjak a ongyilkos dumat, es enbek hangot is adok. De az telhesen rendben van, hogy az ilyen ember fenyegetozik. Akkir hogy is van ez? 🤔

Utalod az eleted? Ki tud vaktoztatni rajta? Ki miatt utalod? Ne legyel gyoker.... 1000 megoldas letezik a jinodra...

2017. okt. 17. 12:38
 24/49 anonim ***** válasza:
39%
Az nem fenyegetés volt, csak viccből írtam, hogy ne bántsd a kérdezőt, mert pórul jársz, én ezzel nem megfenyegetni akartalak, hanem csak hülyéskedni akartam. Különben meg a problémáimon próbáltam változtatni, de sajnos nem tudtam az életemet rendbe hozni. Erről én se tehetek. Továbbá nem vagyok gyökér, mert intelligens ember vagyok.
2017. okt. 17. 12:42
 25/49 A kérdező kommentje:
ne basztassátok, mert kajak kinyirja magat😄
2017. okt. 17. 12:42
 26/49 anonim ***** válasza:
91%

Mindenkinek a drámájától és cirkuszától függetlenül írok, azaz a kommentek teljes körű ignorálásával:

A téma nagyon sok szempontból megvizsgálható, de az öngyilkosság miértjét olyan ember nem fogja SOHA megismerni, aki nem szenvedett annyira, hogy ezen járjon az esze. Tehát a sok fotelbarbár, aki sportolást meg kocogást javasol a depressziósnak, az lényegében olyanról alkot véleményt, amit nem ismer. Ez baj, mert irreleváns lehet a véleménye. Nem tudja miről beszél.

Öngyilkosságból is van rengeteg ok, van ami véleményem szerint is elítélendő, de van amit teljesen megértek.

Azzal egyetértek, hogy a helyzetéből való kilábalás legyen mindenkinek a célja, és ehelyett ne az öngyilkosságban keressen utat (pl. magány miatt, barátok hiánya miatt, ezek mind változtathatóak.). De pl. egy olyan beteg, akinek 1-2 éve van hátra, fizikailag szenved, annak a helyzetében senki más nem lát bele, miért vergődjön, hányjon még évekig?

Ezt nem lehet elintézni azzal hogy erősség vagy gyengeség, ez egy olyan téma, amit nem lehet ilyen egyszerűen elosztani.

2017. okt. 17. 12:45
 27/49 anonim ***** válasza:
38%

26# az amit irtal az oké.... de 99,9999% -ban olyanok nyivakolnak, akik tudnak valtoztatni rajta de nem akarnak....

Az altalad emlitett maradek 0,0001 % aki beteg es par eve van hatra, az beletorodik es ne jon ide napi rendszereseggel nyervogni...

2017. okt. 17. 12:51
 28/49 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nem fontos, hogy figyeljenek rám, de, ha egyszer provokálsz,m akkor válaszolok a provokációra. Én nem akartam most se 15 perc figyelmet, csak azt szeretném, hogy hagyjatok engem békén.
2017. okt. 17. 12:51
 29/49 A kérdező kommentje:

azt a véleményt én is adom hogy aki tnyleg gyógyíthatatlan, beteg és sokat szendved és meg kíméli magát a lassú, fájdalmas haláltól az megöli magát de ennek se ez lenne a módja.

én semelyik táborhoz nem tartozom, csupán érdekel a tema

2017. okt. 17. 12:52
 30/49 anonim ***** válasza:
44%

Ahhoz kepest dobalod a privat üzenetet a nyomorodrol, meg mindenhol ott vagy.....

Ne tancolj rivaldafenyben es beken lis leszel hagyva....

Ne kezdj el martirkodni....

2017. okt. 17. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!