Ezt sok oldalról lehet nézni. Ha érdekel kifejthetem privátban a véleményem
2017. okt. 17. 12:01
12/49 anonim válasza:
feladni mindig könnyebb
ez a könnyebb út
csak egy pillanatig kell "erősnek" lenni
2017. okt. 17. 12:03
13/49 anonim válasza:
Miért lenne gyengeség? Azért ahhoz is kell egy bizonyos lelkierő, hogy kinyírd magad. :D
2017. okt. 17. 12:06
14/49 anonim válasza:
dehogy kell :D
pont ezaz, nincs erőd élni, lelkileg sebezhető, gyenge vagy és ezért nem látod a kiutat, nincs erőd küzdeni, inkább feladod
én is álltam a határán és beszéltem jó pár olyan emberrel akik megpróbálták, volt aki többször is
nagy részük megmondta hogy hülyeség volt és szó szerint: "elgyengültem egy pillanatra"
szóval igen gyengeség, én örülök, hogy nem voltam soha annyira gyenge, hogy megtegyem
2017. okt. 17. 12:10
15/49 A kérdező kommentje:
nyugi arcok, nem kell vitazni
2017. okt. 17. 12:14
16/49 anonim válasza:
Jaaa Mummy gondoltam.... üzenetben fenyegetőzöl, es mik ki nem derülnek... 😂
Én utalom, az ilyen aberált embereket.... mert az ilyen emberek 90% csak sirankozik, figyelmet ker, az egészséges embereket teszik tönkre érzelmileg.... a masik 10 % meg CSENDBEN mindenfele szinház nélkül megteszik.....
Es akkor most aberált gondolatú emberek lepontozas indul 3...2...1...
2017. okt. 17. 12:21
17/49 anonim válasza:
Mummy csak rinyál a múltkor is beszélgettem vele, nagyon negatív ember és nem tesz semmit, elsüllyedt az önsajnálatban, kijutni nem is akar, még nem jutott el arra a szintre, hogy akarja a jobbat
2017. okt. 17. 12:22
18/49 anonim válasza:
Én nem fenyegettem meg senkit.
2017. okt. 17. 12:24
19/49 anonim válasza:
Én nem szoktam rinyálni és nem merültem el az önsajnálatban, csak elegem van az életből, az emberekből, meg szinte mindenből.
2017. okt. 17. 12:28
20/49 anonim válasza:
Én nem vagyok aberrált, nem szoktam senkinek se siránkozni, se rinyálni, többnyire csendben elvagyok magamnak és nem teszem tönkre egészséges emberek életét és jó lenne, ha nem mondanátok rólam olyat, ami nem fedi a valóságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!