Van aki szintén még csak mostanában fogja elkezdeni írni a szakdogáját? Nem tartotok a konzulensetektől?
Nekem annak idején december közepén volt a határidőm. Kb. november végén kezdtem el gondolkodni rajta, hogy mostmár lehet baj lesz. 1 diplomám már volt, tudtam hogy annál évszázadokkal könnyebb témát választottam és azt is megírtam egy hónap alatt.
Már dolgoztam, december elején bementem a konzulensemhez és elmondtam őszintén mi az oka, hogy eddig húztam az időt (különböző nehézségek, költözés, egyéb kifogás), majd megkértem, hogy mondja el őszintén, van-e még esélyem arra, hogy lediplomázzak januárban. (Hiszen a konzulens is kell hozzá, nem csak én.) A válasz annyi volt, hogy rajtam múlik. Ennyi hiányzott a lökethez.
Elkezdtem és dolgoztam ezerrel, végül miatta csúsztam meg, de mivel ő fogadta be, ezért semmi gond nem volt belőle. A végén még átvariálta egy párszor és aláírásnál azt mondta ehhez már büszkén adja a nevét.
Ha képes vagy rövid időn belül jó minőségű munkára és a konzulensed is segítően áll hozzád, akkor hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!