Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány évesen leszünk igazán...

Hány évesen leszünk igazán felnőttek? Én 23 évesen sem érzem magamat felnőttnek.

Figyelt kérdés

2017. okt. 2. 18:16
1 2
 11/11 Laylah ***** válasza:
28 vagyok, külföldön élek egyedül (most lett vége egy egy éves élettársi kapcsolatomnak, de már előtte is itt voltam ugyanígy, egyedül), eltartom magam, kisegítem a családomat, utazok, ha ahhoz van kedvem, adósságot törlesztek, és egy fikarcnyit sem érzem felnőttnek magam. Otthagytam az egyetemet (annak a költségeinek a visszatérítésére gyűjtök most), ötletem sincs, mit akarok dolgozni, mert sok minden érdekel, de semmi sem annyira, hogy csak azt csináljam, vagy minden nap azzal foglalkozzak. Erős vagyok lelkileg és intellektuálisan is, nem vagyok kapcsolatfüggő, nem kell, hogy más pesztráljon 0-24. Mégsem tartom magamat felnőttnek, és nem is nagyon erőltetem. :D
2017. okt. 6. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!