Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A felnőttek miért nem zárják...

A felnőttek miért nem zárják be a tollakat használat után? :D

Figyelt kérdés

Mindig ezt látom, hogy a szüleim is, más egyéb családtagjaim, de úgy általában a legtöbb 20-25 feletti vagy idősebb ember ha ott egy toll, aminek akár kupakja van, akár összecsukhatós és írt vele, akkor úgy ba ssza vissza, teszi le, hogy sosem zárja le a hegyét. Aztán meg majd kiszárad és ha legközelebb bárki írna vele, tovább kell foglalkozni azzal hogy újra írható legyen.

Ehhez képest egy fiatalt sem ismerek sem az osztályomból, sem barátaim közül, sem a szélesebb ismerősi körömből aki így csinálná. Múltkor direkt néztem a suliban is egyperces elfoglaltságként az óra végén, de mindenki visszarakja a kupakot, vagy visszanyomja a hegyet, de tényleg szinte mindenki.

Én 17 éves vagyok. Nem nagy dolog tudom, de komolyan kíváncsi vagyok erre. Én is ilyen leszek felnőttként, mind ilyenek leszünk? :D

2017. szept. 19. 13:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Nekem ez ugyanolyan, minthogy kézmosás után elzárom a csapot és nem hagyom hogy folyjon a víz
2017. szept. 19. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Én már felnőtt vagyok, és mindig visszateszem a kupakot, a rotring hegyet is visszanyomom,hogy ne kopjon. Szerintem vagyunk még így nem kevese. (30+)
2017. szept. 19. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Aki nem zárja be, az kissé hanyag, nemtörődöm, esetleg szórakozott. Én csak akkor nem teszem vissza, ha elgurul a kupak és nem találom, de roppantul zavar, hiszen vigyázni akarok rá. Ez nem korfüggő s elég alap.
2017. szept. 19. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is mindig visszarakom, és azon túl, hogy kiszáradnak, bárki bele is nyúlhat vagy mondjuk ha ruha közelébe kerül, pl. valaki lendületből vesz fel egy világos kabátot, pulcsit az asztal mellett könnyedén megírja, aztán lehet mosni.. Ha egyáltalán észreveszi.
2017. szept. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!