A felnőttek miért nem zárják be a tollakat használat után? :D
Mindig ezt látom, hogy a szüleim is, más egyéb családtagjaim, de úgy általában a legtöbb 20-25 feletti vagy idősebb ember ha ott egy toll, aminek akár kupakja van, akár összecsukhatós és írt vele, akkor úgy ba ssza vissza, teszi le, hogy sosem zárja le a hegyét. Aztán meg majd kiszárad és ha legközelebb bárki írna vele, tovább kell foglalkozni azzal hogy újra írható legyen.
Ehhez képest egy fiatalt sem ismerek sem az osztályomból, sem barátaim közül, sem a szélesebb ismerősi körömből aki így csinálná. Múltkor direkt néztem a suliban is egyperces elfoglaltságként az óra végén, de mindenki visszarakja a kupakot, vagy visszanyomja a hegyet, de tényleg szinte mindenki.
Én 17 éves vagyok. Nem nagy dolog tudom, de komolyan kíváncsi vagyok erre. Én is ilyen leszek felnőttként, mind ilyenek leszünk? :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!