Nem tudok hazudni mit csináljak?
Nos, a leírást olvasva megállapítható, hogy tudsz hazudni, és ezt már rögtön a kérdésed megfogalmazásában megtetted.
Nem értem, mi a baj. Nincs gond ezzel, egyenes jellem vagy, maradj is ilyen. Nem kell tenned semmit, csak úgy élni, hogy ne kelljen hazudnod senkinek. Néha nem egyszerű, néha rossz, de abban igazad van, hogy ez a legjobb út hosszú távon.
Én tudok hazudni, de nem akarok. Épp a napokban kért meg egy barátom, hogy tartsak titokban egy dolgot, amit akkor mondott el, de egyébként bármikor kiderülhet és előbb-utóbb fel is kell vállalnia. Kifejezetten egy bizonyos ember, egy másik barátunk elől kéne eltitkolnom... én megmondtam, hogy nem fogom felhozni és nem fogok beszélni róla, de ha konkrétan rákérdez az illető, akkor nem fogom hülyére venni és nem fogok hazudni.
Egyrészt célravezetőbbnek tartom az őszinteséget, másrészt nekem is elég rosszul esne, ha valaki a képembe hazudna, pláne, ha az egyik barátom. Nem teszek olyat másokkal, amit én sem szeretnék, hogy velem tegyenek.
Ne csinálj semmit, csak azt, amit eddig. Ne hazudj. Nyugodtan mondd meg, ha ilyesmire kérnek, hogy te nem akarsz barátokköztöt meg jóbanrosszbant játszani és hagyjanak ki a hülyeségükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!