Szerinted jól tudsz hazudni?
Ha hazudsz (vagy füllentesz, kamuzol, nem mondasz igazat, stb.), általában az ember akinek mondod, elhiszi?
Képes vagy hirtelen, a másodperc töredéke alatt olyan sztorival előállni, amellyel kivágod magad az adott szituból, mindezt hihetően?
Nem, és a testbeszéd is teljesen elárul. De nem is szeretem a hazugságot, hiszen ismert a mondás a hazug emberről, meg a sánta kutyáról.
Cserébe én is könnyen észreveszem, ha nekem hazudnak. A profi hazudozáshoz igen nagy gyakorlat és igen jó memória kell.
Nem tudok. És ezt nagyon sajnálom, mert így nem lehettek soha politikus, brühühühü....
:-D
Improvizálni nem tudok túl jól szerintem, ha rákészülök, akkor hazudni valószínűleg igen, mert tudatosan figyelek a testbeszédre.
De nagyon nem szeretek, csak végszükség esetén használom, illetve az ún. "kegyes hazugság" intézményét.
A jól, az relatív, de tudni tudok.
De ha poénból kell, mindig automatikusan ülne a vigyor a fejemre, erőlködve tartom vissza, de az mesterkélt és látszik. Ennek ellenére még így is beveszik néha.
Improvizálni is jól tudok, jó beszélőkém van, a testbeszéd nem árul el.
Egyébiránt nem szeretek hazudni. Piszkál a lelkiismeretem miatta. De szerencsére nem is gyakran szorulok rá. A kegyes hazugságot sem szeretem, inkább megmondom a véleményemet úgy, ahogy van, mert alapjáraton egy nagyon őszinte ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!