Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted jól tudsz hazudni?

Szerinted jól tudsz hazudni?

Figyelt kérdés

Ha hazudsz (vagy füllentesz, kamuzol, nem mondasz igazat, stb.), általában az ember akinek mondod, elhiszi?

Képes vagy hirtelen, a másodperc töredéke alatt olyan sztorival előállni, amellyel kivágod magad az adott szituból, mindezt hihetően?

2016. febr. 29. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannyira jól űzöm a dolgot, hogy régebben volt egy ismerősöm, aki konkrétan "mesteri manipulátornak" hívott. xD
2016. márc. 1. 00:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hazudni szoktam, hanem szándékosan úgy fogalmazom meg a mondandóm, hogy félre értse, és a saját fejében már egy hazugságot rakjon össze, miközben én csak igazat mondta, persze nem egyenesen, és minden részletet, de mégis csak igazat. Elég profin megy, mivel tulajdonképpen igazat mondok, így nyilván elhiszik, és lelkiismeret furdalásom sincsen, hiszen igazából ők hazudtak maguknak, ha jobban végiggondolnák amit mondtam, akkor nem csapnák be magukat. Tökéletes módszer, csak nagyon nehéz a különböző szituációkban gyorsan improvizálni, ezért általában már előre megtervezem, hogy mit fogok mondani, ha rákérdeznek, de mindig fel vagyok készülve az összes kérdésükre, ha esetleg mégsem, akkor gyorsan kell improvizálnom, ilyenkor szoktam látni a szemükben, hogy nem győztem meg őket 100%-osan.
2016. márc. 1. 00:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Soha nem hazudok, nekem az a küldetésem, hogy az igazat megtudják az emberek.
2016. márc. 1. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jól hazudok, ebben az országban megtanul az ember hazudni...

Ha rákészülök, nyilván jobban megy, de már képes vagyok a pillanat törtrésze alatt is olyanokat improvizálni, ha a helyzet megkívánja, hogy utólag visszagondolva még meg is lepődök, hogy olyan kevés idő alatt az hogyan jutott eszembe. :D

2016. márc. 1. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!