Miért tolakodnak az öregek a boltban?
Én az bírom, mikor sorban állok, és elkezdenek mellém szivárogni, nem csak nyugdíjasok, hanem a legtöbb 45-50 feletti ember.
Vagy mikor két pénztár van, és 1 sor. Mindig a sorra kerülő pénztárhoz mész oda, jobbra vagy balra. Erre szépen beáll mellém, és mikor felszabadul az ő oldali pénztára, akkor szépen megindul mintha ott sem lennék...
Másik dolog mikor konkrétan lefelé kezdik el rángatni az embert.
Egyszer buszon akadtam ki nagyon. Távolsági buszra vártam vagy fél órát, én voltam konkrétan az első aki ott volt. Direkt úgy helyezkedtem hogy az ajtónál legyek mire tömeg lesz. Erre mellettem lévő 50-es "hölgy" elép akart vágni oldalról beszúrva. Én hamarabb léptem, elindulok fel, és konkrétan megfogta a kapucnim és elkezdett visszarángatni a buszról. Na ott lettem ideges, megfogtam a kezét és közöltem vele hogy ha még egy ilyet csinál akkor eltöröm és leszarom hogy nő meg idős.
Persze a másik, hogy amíg nincs a buszon addig üt vág, verekszik. Amint az első lépcsőfokot eléri a lába, leblokkol, hogy na akkor fent is volnék, a többi ember le is van szarva.
Érdekes ez a teljesen irracionális viselkedés. Az én esetemben konkrétan semmilyen módon nem tudott spórolni az időn, csak magát járatta le.
Meg fura, hogy idős emberek azt képzelik, ők már mindenkit letaposhatnak. De lehet, hogy ezek fiatalon is ilyenek voltak.
LEhet, én egyszerűen megállok mint a cövek aztán lökdösődhet.
De ha nagyon irritál, akkor DIREKT csigamódra váltok, hadd egye a fene.
Nekem is sietős haza, mert vár a párom de annyira nem, hogy rányomuljak a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!