Tapló eladó a boltban, hogyan kezeljem?
Mit akarsz kezelni? Megnevelni nem fogod, ha meg nem tudod mennyit kell fizetni es nem mondja, akkor kérdezel...
Ha rendkívül felhúzna (nem csinaln a leírásod alapján ilyet) akkor en fizetéskor megmondanam, miután elkéri a pénzt h "á mégse kell" es otthagynám a teli kosarral, oszt jo szórakozást neki. De azzal h nem köszön nem tett ellenem semmit.
az eladóknak a vevők kb 10%ban köszönnek vissza mo-n.
lehet megunta a szélmalomharcot ki van égve azért nem köszön már.
Köszönöm a többieknek is a válaszokat,
#8: Egy fiatalabb nő, kb. 3 hónapja nem láttam, most csütörtökön ismét ott volt, korábban is ilyen volt, a nevét nem tudom.
#9: ha én köszönök, akkor azért elvárom, hogy visszaköszönjön, sőt neki kéne előre köszönni, gondolom ez a protokoll, hiszen a 2 kezemen meg tudnám számolni, hogy az elmúlt 2-3 hónapban hányan nem köszönnek, szinte mindenki megteszi. De itt nem is a köszönésen van a hangsúly, hanem a hozzáállásban. És igenis elvárom, hogy ne bunkó módon viselkedjen. Az általam is kifizetett árrésből kapja pl. a fizetését. A hozzád hasonlók gondolkodása miatt ilyen a szolgáltatók hozzáállása Magyarországon, hogy én érzem sokszor kellemetlenül magam, hogy egyes szegény eladót zavarom és hajlandó kiszolgálni, persze tisztelet a kivételnek. Ja és nem állt, hanem ült, érdekes a többiek tudnak normálisan viselkedni. Neked ment a piros, a többieknek meg a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!