Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 1000 Ft-tal többet kaptam...

1000 Ft-tal többet kaptam vissza a boltban. Mit tegyek, visszavigyem? Megtartsam?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, tartsam meg. De az a helyzet, hogy ez egy kicsi bolt, hetente kb. 2x megfordulok ott, látásból ismernek az eladók, tudom, hogy tisztességes lenne, ha visszavinném. De ugyanakkor ott motoszkál, hogy vettem én már ott olyan joghurtot, amiről csak itthon tűnt fel, hogy napokkal korábban lejárt, szóval ők sem feltétlenül korrektek mindig a vásárlókkal...

(Amúgy tudni kell rólam, hogy mások szerint hülye vagyok, mert pl. volt, hogy a munkahelyemen a lépcsőn találtam 2000 Ft-ot, és még azt is leadtam a portásnak :D , szóval nem szoktam megtartani azt, ami nem az enyém... de most elbizonytalanodtam...)

2017. aug. 18. 14:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Ha kiderul hogy hianyzik akkor az eladonak kell kifizetnie, a romlott joghurtot pedig nem miatta van. Vidd vissza.
2017. aug. 18. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
velem volt így, visszavittem és nyugodtan mentem aludni este
2017. aug. 18. 14:05
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Portás kapott tőled 2k borravalót.

Realizáld, kinek kell jobban.

4/17 anonim ***** válasza:
100%
A romlott joghurt az eladó hibája, kedves első. Amellett, hogy kasszáznak, beletartozik a munkakörükbe az esetleges selejtezés is. Egyébként visszavinném. Égetné a zsebem az olyan pénz, amit valakinek miattam levonnak az amúgy is kevés fizetéséből.
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
1000ft nem sok pénz,mivel kicsi bolt,már csak azért is visszavinném,hogy lássák milyen elvetemülten jó ember vagyok :) Ezt elraktároznák magukban,nekem meg jó lenne ez a tudat..
2017. aug. 18. 14:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy visszavinném, nem is feltétlen az összeg miatt, hanem a gesztus végett. Értékelni fogják. :)
2017. aug. 18. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Ezt visszavinném mert jársz oda rendszeresen. Viszont a joghurtot is visszavittem volna. A portásnak leadott pénz viszont nagy butaság volt. Így ő rakta el.
2017. aug. 18. 14:09
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Én is elég "hülye" vagyok: a szomszédság előtt találtam egy ötezrest és még meg is kérdeztem, hogy "Ez az ötezres az Öné?" XD Persze, a fickó kotorászott is a fűben? :)
2017. aug. 18. 14:11
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
vidd vissza
2017. aug. 18. 14:12
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

Pénzből élek, miért vinném vissza?

Rosszúl végezte a dolgát, vállalja a következményeit. Őt érdekelné utólag, hogy esetleg kevesebbet adott vissza? Pénztártól való távozás után...

2017. aug. 18. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!