1000 Ft-tal többet kaptam vissza a boltban. Mit tegyek, visszavigyem? Megtartsam?
Tudom, hülye kérdés, tartsam meg. De az a helyzet, hogy ez egy kicsi bolt, hetente kb. 2x megfordulok ott, látásból ismernek az eladók, tudom, hogy tisztességes lenne, ha visszavinném. De ugyanakkor ott motoszkál, hogy vettem én már ott olyan joghurtot, amiről csak itthon tűnt fel, hogy napokkal korábban lejárt, szóval ők sem feltétlenül korrektek mindig a vásárlókkal...
(Amúgy tudni kell rólam, hogy mások szerint hülye vagyok, mert pl. volt, hogy a munkahelyemen a lépcsőn találtam 2000 Ft-ot, és még azt is leadtam a portásnak :D , szóval nem szoktam megtartani azt, ami nem az enyém... de most elbizonytalanodtam...)
Portás kapott tőled 2k borravalót.
Realizáld, kinek kell jobban.
Pénzből élek, miért vinném vissza?
Rosszúl végezte a dolgát, vállalja a következményeit. Őt érdekelné utólag, hogy esetleg kevesebbet adott vissza? Pénztártól való távozás után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!