Akik félnek a repüléstől, de azért majd egyszer hajlandóak lesznek rá (csak még gyűjtik az erőt)?
Miért félnek a repüléstől és mennyire súlyos dolog?
Egyedül kellene repülnie az illetőnek? Mert szerintem az adna löketet, ha vele együtt utaznál, legalábbis valamilyen ismerős vele tartana. Egyedül sz*r lehet úgy, ha még fél is. Én is féltem, de eddig ismerősökkel vagy családdal utaztam.
Egy családi, baráti kis kiruccanás lenne, városnézés, rokonlátogatás. Különböző okok miatt van olyan közeli családtag, aki nem jönne, és olyan távoli rokon, vagy "csak" barát, aki igen. Így elég vegyes a kép, ezért eddig ott tartunk, hogy ez a félős családtag sem jönne. Viszont arra gondoltam, hogy ez egy kicsit ösztönözné, mert ő egyébként szívesen jönne.
Hogy mitől fél? Hát, hogy "a repülés olyan izé." Gondolom a szokásos-mi-van-ha-lezuhan. És nem lehet rá észérvekkel hatni, azt mondja, hogy majd idővel repül, de azt a bizonyos időpontot egyre csak tologatja xD
Ó, tisztára, mint én :D
Inkább bevállaltam 36 óra vonatot, minthogy repülővel 5 órát, hiába cukkolt mindenki, hogy nem kell félni, még egy sem maradt fenn :D
Magamból kiindulva, nincs az a pénz, amivel engem rá lehetne venni, mindegy, ki jön velem. Remélhetőleg a rokonod nem ilyen, mert akkor nehéz dolgotok lesz.
Mivel az összes légikatasztrófa részt megnéztem a NatGeo-n, engem csak kényszerítő eszközökkel lehetne felvinni.
Ejtőernyő lenne, az fix.
Bár sokat nem érnék vele, mert nem engedik kinyitni az ajtót menet közben.
Olyan piszlicsáré dolgok miatt esnek le ezek a vackok, hogy vicc.
Nem kapcsolja be a jégtelenítőt, megreped egy szegecs, egy műszer visszajelzője rossz, rosszul kommunikálnak egymás között a pilóták, összevissza rángatják a botkormányt...változatos okok voltak.
" hiába cukkolt mindenki, hogy nem kell félni, még egy sem maradt fenn :D "
Mi az, hogy hiába? Attól kéne bátrabbnak leni, hogy még szívatnak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!