Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik félnek a repüléstől, de...

Akik félnek a repüléstől, de azért majd egyszer hajlandóak lesznek rá (csak még gyűjtik az erőt)?

Figyelt kérdés
Ha valaki venne nektek egy repjegyet, azt egy kis löketnek vennétek, és elutaznátok, vagy inkább erőltetésnek tűnne, és még jobban stresszelne titeket?
2017. szept. 26. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért félnek a repüléstől és mennyire súlyos dolog?

Egyedül kellene repülnie az illetőnek? Mert szerintem az adna löketet, ha vele együtt utaznál, legalábbis valamilyen ismerős vele tartana. Egyedül sz*r lehet úgy, ha még fél is. Én is féltem, de eddig ismerősökkel vagy családdal utaztam.

2017. szept. 26. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Egy családi, baráti kis kiruccanás lenne, városnézés, rokonlátogatás. Különböző okok miatt van olyan közeli családtag, aki nem jönne, és olyan távoli rokon, vagy "csak" barát, aki igen. Így elég vegyes a kép, ezért eddig ott tartunk, hogy ez a félős családtag sem jönne. Viszont arra gondoltam, hogy ez egy kicsit ösztönözné, mert ő egyébként szívesen jönne.

Hogy mitől fél? Hát, hogy "a repülés olyan izé." Gondolom a szokásos-mi-van-ha-lezuhan. És nem lehet rá észérvekkel hatni, azt mondja, hogy majd idővel repül, de azt a bizonyos időpontot egyre csak tologatja xD

2017. szept. 26. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Ó, tisztára, mint én :D

Inkább bevállaltam 36 óra vonatot, minthogy repülővel 5 órát, hiába cukkolt mindenki, hogy nem kell félni, még egy sem maradt fenn :D

Magamból kiindulva, nincs az a pénz, amivel engem rá lehetne venni, mindegy, ki jön velem. Remélhetőleg a rokonod nem ilyen, mert akkor nehéz dolgotok lesz.

2017. szept. 26. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Mivel az összes légikatasztrófa részt megnéztem a NatGeo-n, engem csak kényszerítő eszközökkel lehetne felvinni.

Ejtőernyő lenne, az fix.

Bár sokat nem érnék vele, mert nem engedik kinyitni az ajtót menet közben.

Olyan piszlicsáré dolgok miatt esnek le ezek a vackok, hogy vicc.

Nem kapcsolja be a jégtelenítőt, megreped egy szegecs, egy műszer visszajelzője rossz, rosszul kommunikálnak egymás között a pilóták, összevissza rángatják a botkormányt...változatos okok voltak.

2017. szept. 26. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Pedig az emberek úgy ülnek repülőre, mintha helyijáratos buszra szállnának. Sokkal több baleset történik közúton, felesleges félni.
2017. szept. 26. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg nem mennék, akármennyire is szeretnék eljutni az adott helyre. Én attól még ugyanúgy félnék, ha egy családtag lenne mellettem.
2017. szept. 26. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem derült ki a dologból, mi a kontextus. ha valaki csak úgy, saját döntésére venne nekem egy repjegyet, abból valószínűleg hatalmas veszekedés lenne. Hiszen honnan tudja, hova akarok utazni? Ha valamiért legyőzöm a fóbiámat (ilyen pl. történt már), akkor nem valami olyan helyre akarok menni, ami szerinte jó, mert azt hiszi, mindenki a képeslapszerű riviérás vakációk miatt van oda. Én pl. szívesebben mennék északra pl. Izlandra. Szóval nyilván magából indulna ki, márpedig nyilván nem valami olyan helyért fogom legyőzni fóbiámat, ahová nem is akarok elmenni. Viszont ő meg nyilván megharagudna, mert ebbe ölte csomó pénzét. Mondjuk aki hülyeségeket vesz másoknak, az szerintem megérdemli.
2017. okt. 7. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

" hiába cukkolt mindenki, hogy nem kell félni, még egy sem maradt fenn :D "

Mi az, hogy hiába? Attól kéne bátrabbnak leni, hogy még szívatnak is?

2017. okt. 7. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!