Akik félnek a repüléstől?
Ha "muszáj" lenne repülnötök (gyereketeket meglátogatni), akkor megtennétek?
Mit gondoltok, segítenének az alábbiak vagy bármi más ötlet? /Aki már repült, nektek mi segített?
Először is, sétarepülés. Családdal, és ugye bármikor le lehet szállni.
Gyógyszer. Alkohol. Esetleg együtt is, persze ha valakit ez nem üt ki.
Az első út nem a "kötelező" lenne, hanem egy attól rövidebb, egyszerűbb, nyaralás céljából, tehát még az ott szerzett jó élmények is feledtethetnék a repüléstől való félelmet.
Statisztikák a repülésről.
Illetve, mit gondoltok számítanak-e olyan apróságok, hogy ki hol ül, mennyi időt kell a reptéren tölteni, stb? Mert pl. ablak mellett ülve félelmetes is lehet a látvány, de az is lehet, hogy rájön az utas, hogy egyúttal egy csodálatos élmény is lehet. Vagy növelheti a stresszt, ha rohanni kell a biztonsági ellenőrzésen, ugyanakkor az is, ha nagyon sok időt kell az ellenőrzés után a semmivel tölteni a reptéren.
Én félek a repüléstől, ennek ellenére szoktam.
Én egy 0.25-os Frontint szoktam bevenni. Alkoholt nem javaslom, főleg nem nyugtatoval.
Én ablak mellett szeretek ülni. Lehet nézelődni, igazából jó dolog repülni. A felszállás után olyan 15 perccel szoktam megnyugodni, illetve a turbolenciatol vagyok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!