Miért vannak olyan beszari emberek akik félnek lemenni a közeli boltba? Többi lent
Kötve hiszem, hogy félne lemenni, csak lusta.
Amúgy vannak ilyen emberek, depressziósok, generalizált szorongók, pánikbetegek, de az ilyenek orvosi segítséget igényelnek, terápiát, dúrvább esetben antidepresszáns gyógyszereket.
Nekem volt olyan időszakom amikor féltem bemenni egy boltba, lehajtott fejjel jártam az utcán stb. Osztályba volt 1-2 balfax gyerek, egész nap cseszegettek, s ez okozott nekem "lelki sérülést". De kb. 1 év alatt kihevertem. Szóval ez csak átmeneti állapot.
Neki vannak ilyenfajta lelki problémái? Biztos hogy félelem miatt nem akar lemenni? Ha utcán sétáltok, s megmondod egyedül menjen be a boltba, s te addig valamit megnézel, egyedül bemegy? Ennyi infóból tényleg nem lehet megmondani mi a baja ha egyáltalán van.
Túlzott polkorrektség lenne figyelmen kívül hagyni az összefüggést a kevésbé szocializált emberek, és a magába forduló, "kocka" életmód között.
Ilyenkor a szociális interakció problémát, feszültséget, stresszt jelent. Az illető gond nélkül elmenne bevásárolni, ha közben egyetlen emberrel se kellene találkoznia. Nem a bevásárlástól fél, hanem az emberektől. A lustasághoz meg végképp semmi köze.
Képzeld el úgy, mintha te klausztrofóbiás lennél, és minden boltot csak lifttel lehetne megközelíteni. Nem szívesen mennél bevásárolni.
Hány évesek vagytok? Mert ahogy fogalmazol kb. 13-14
Lehet fél az emberek közé menni hogy elkap tőlük valamit vagy olyan lusta mint a seggem és rád hagyja a bevásárlást😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!