Van itt olyan, akinek gyerek/kamaszkorában történt vele valami olyasmi, ami meghatározta az élete további részét?
Szerintem nincs olyan ember a földön aki ne tudna beszámolni valami jó vagy rossz dologról ami miatt máshogy alakult az élete. Még akkor is vannak voltak ilyen történések ha az adott személy nem úgy értékeli vagy észre sem veszi.
HA most 33 évese végig gondolom 14-15 éves koromtól 20-22 éves koromig a múltat, sorjázni tudnám a hosszabb rövidebb távon sorsfordító eseményeket. Ha csak 1 esemény kimarad a láncolatból vagy létre jön egy esemény ami akkor nem sikerült, Most teljesen más embereket ismernék és nagyban más életem lenne.
Molesztaltak :/ Egy idosebb fiu.En id pasi vagyok.
Nem sokara ra,egy ujjabb kanos pasi lett az eletemben...Tortenetesen az egyik unokatestverem.De ott mar en is akartam egy kicsit...Vagyis igaz jateknak fogtam fel.Agyunak hivtam a farkat :D es nem bantam ha fogdos.
Igazabol o ra nem haragszok.Kanos tini volt.Nem bantott es nem kenyszeritett...viszont en csak jateknak fogtam fel.
De tuti kozre jatszott az is,hogy fajtalankodott velem az az idosebb srac,hogy ilyen elfogado voltam az unokatesommal!
-Azutan...Hat nem vagyok ra buszke de a baratomnal mar en kezdemenyeztem :( simogattam meg ilyenek.De felfogtam,hogy mive lettem...es le altam.
Azota csak szigoruan nokkel voltam!!!
Es leszogeznem,hogy a pasikkal,meg az eroszakoskodo sraccal sem volt semmi komoly szex teren (anal,cumi meg az ilyenekre gondolok).
Ezeket sose fogom kiheverni :/
15 múltam, amikor meghalt faterom, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Tesóm nem volt. Egyedül maradtam egy állami bérlakásban (akkoriban ez volt a trend, szinte mindenki ilyenben lakott városon), és a középsulit sem akartam abbahagyni, ezért éjszakai vagonrakásokat vállaltam. Feketén persze, mert ennyi idősen már akkor sem dogozhattam volna. De mivel nem akartam intézetbe menni, inkább ezt választottam.
Ez nagyban meghatározta a későbbi sorsomat. Időben megtanultam, hogy semmit nem adnak ingyen, és ha el akarok valamit érni ebben a tetves életben, csak magamra számíthatok. Így lett később boldog és elégedett az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!