Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek gyerek/k...

Van itt olyan, akinek gyerek/kamaszkorában történt vele valami olyasmi, ami meghatározta az élete további részét?

Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 23:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszként ismertem meg a férjem. :) A kórus miatt, ahová gyermekként járni kezdtem. Ha akkor elsőben nem kezdek el énekelni, sosem ismerem meg őt, és el sem tudom képzelni, mi lenne akkor most velem.
2017. szept. 22. 23:48
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,ilyesmi "történetekre" gondoltam,szóval akinek van még ilyen,az nyugodtan irja le!
2017. szept. 22. 23:55
 3/16 anonim ***** válasza:
55%

hát ha nagyon akarod..

kamaszként derült ki rólam, hogy pár év múlva már nem fogok hallani, és 30 éves koromtól számíthatok vesedialízisre.

De mivel szoros családi kötelékben éltem nem határozott meg SEMMIT a további életemben.

2017. szept. 23. 00:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel kb mindenki így van. Kamaszkoromban dagi voltam, a csajok rám se néztek, teljes önbizalomhiény alakult ki bennem. Azóta küzdöm szépen lassan le ezt, de továbbra is mélyen bennem maradt ez. Valamint volt egy nagy szerelmem kb 14 évesen akibe több éven át szerelmes voltam, rám viszont csak barátként tekintett a lény, majd amikor megtudtam, hogy összejött valakivel, ott összetörtem, és feladtam az egészet jópár évre. Ezzel azt értem el, hogy kb 5 év alatt semmilyen korombeli lánnyal nem beszéltem, ami hatalmas hétrányba tett engem. Jelenleg is ez ellen harcolok, hogy összeszedjem magam.
2017. szept. 23. 02:28
 5/16 anonim ***** válasza:
ma 02:28 foldonkivuli volt a lany?
2017. szept. 23. 05:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

depresszió, elég sok dolog beborult az életemben, ezért azzal foglaltam le magam, hogy elkezdtem programozni, a sikerélmények sokat javítottak a hangulatomon és elterelték a figyelmemet, ma ennek köszönhetően 3 szakmám van, programozó lettem, és van egy elég nagy projekt amit célnak kitűztem

mellette megpróbálok minél több embernek segíteni, ezáltal rengeteg új embert ismerek meg, más szemszögeket

2017. szept. 23. 09:29
 7/16 anonim ***** válasza:
30%

van

ne akard tudni, mi volt az

2017. szept. 23. 13:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Van. Akkorian olvastam először arról a területről, ami aztán annyira érdekelni kezdett, hogy már több mint 10 éve azzal foglalkozom.
2017. szept. 24. 14:17
 9/16 István06 válasza:
36%
Sok barátnőm tudna mesélni olyanokat hogy hánynod kell és még az anyja sem tudja de inkább nem mesélek, volt akit elég nehéz volt összerakni utána.
2017. szept. 25. 01:26
 10/16 anonim válasza:
100%
Általánosban folyton elítéltek mert dagadt voltam, gúnyneveket ragasztottak rám , nem voltak barátaim.. olyan szinten tönkretettek hogy gimnáziumban evés zavarom lett , testkép zavar... illetve depresszió. És ez a párkapcsolat szerzést erősen befolyásolja.
2017. szept. 29. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!