Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annyira idegesítőek az emberek...

Annyira idegesítőek az emberek de nem?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek?

Annyi ilyen történetem van és annyira utálok már buszozni hogy az hihetetlen.

Gyűlölök.

1 történetem:

Egyetemről megyek haza, péntek délután,busz tele, heringparty.Természetesen aki csak 10 percet utazik annak is a sz*ros távolságival kell jönnie..nehogy véletlen azok tudjanak leülni akik 2-3 órát utaznak...

Beakartam tenni a bőröndömet de mondta a sofőr hogy ne..hozzam fel. Felhoztam és letettem magam mellé. Erre száll fe legy nő, ( idős..) megáll mellettem és flegmán rám néz hogy "leülhetnék?.." Mondom hát..őőő... itt a bőröndöm..hova tegyem, a fejemre?

Erre elmegy hümmögve morogva és egy nem idén barnult 50-es dagadt férfi mellé bekéretőzik, majd elkezd szidni neki a buszon totál hangosan. A cigány pali meg odaüvölt nekem a busz másik végéből hogy a" k**rva anyádat te r*ibanc köcsög! Majd ha 12 órázol akkor megtudod milyen az élet.

Hát én ott ültem teljesen összerezzenve a buszon. Azt sem tudtam köpjek vagy nyeljek.

Szörnyűséges volt... sírni tudtam volna.

Meg mikor felszálláskor megy a tolongás meg löködés.

Meg valaki épp beesik mikor odaér a busz és beáll az elé is aki már 10 perce ott áll. A pofátlanság teteje.

Én mindig átadom a helyem mindenkinek,idősnek,terhesnek vagy ha látom hogy nem bír állni. De mikor például a terhes nők ELVÁRJÁK hogy átadd a helyed..azt nem bírom elviselni. A terhesség egy állapot nem egy érdem. Nyilván ÉN IS átadom a helyem nekik de gyűlölöm mikor teszik ki facebookra hogy "nem adták át a helyet, ott ültek.." Hát basszus van szája minden embernek. Ha megkéri azt a másik illetőt aki ott ül, akkor biztos hogy 100/99 ember átadja a helyét.

Ti mit gondoltok erről?

MODINAK: nem veszekedni akarok, csak érdekel más véleménye a témáról

Érdekelnek a gondolataitok.

Ti mit gondoltok erről?

21/L

2017. szept. 19. 19:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
bőröndnek persze kell a hely, emiatt az idős asszonyt meg elküldöd... és még te vagy felháborodva? nevetséges
2017. szept. 19. 20:36
 12/24 anonim ***** válasza:
54%
Igen, az kulturálatlan, ha két helyet foglalsz el mikor egy jegyet vettél. Neked hogy esne ha egy ilyen csaj miatt nem tudnál mondjuk leülni, mert a bőröndjével elfoglal még egy helyet?
2017. szept. 19. 20:37
 13/24 A kérdező kommentje:

De ne csak a szatok jarjon akkor :)

Ti hova tettetek volna a helyemben ha a sofor hatarozottan megker hogy hozd fel? :)

2017. szept. 19. 20:48
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Azok, ha annak látod őket. Én velem csinálták volna ezt, feldobta volna a napom minthogy sem elvette volna a kedvem.

Az a gond, hogy sok ember nagyon selejt, te pedig normális kategóriába tartozol. Túl komolyan veszed az ilyen selejt embereket is, holott egyáltalán nem szabadna.

A bőröndöd ott volt, ő is látta hogy nem férsz el, nem tudod hova rakni, mégis akkora gyökér hogy elkezd hisztizni miatta. Ez annyira nevetséges, hogy nem lehet komolyan venni.

A cigány pali fel sem fogta, hogy nem tudod hova rakni a bőröndöd, de nem azt csináltad amit ő akart ezért elkezd üvöltözni és utálkozni mint egy ősember.

Te pedig szegénykém, képes voltál magadra venni azt amit mondott, és komolyan venni.

Aki elvárja hogy adjam át a helyem, nem kér meg rá, nem adom át. Sőt, annak se biztos hogy átadom aki megkér rá, mert nincs kedvem. Annak adom át akinek akarom.

Ilyen határozottnak kéne lenned neked is, de te esélyt adsz annak hogy ők megőrjítsenek téged, komolyan veszed amit csinálnak.

"e gyűlölöm mikor teszik ki facebookra hogy "nem adták át a helyet, ott ültek.."

Miért gyűlölöd? Egy random gyökér elkezd hisztizni hogy más nem az ő kedve szerint ugrál. Téged ez miért zavar?

Ha magabiztosabb lennél, nem vennéd őket komolyan, mindennap olyan jót tudnál röhögni az ilyen segghülye embereken.

Mondhatni, egy kicsit erősnek kell lenned hogy "túléld".

2017. szept. 19. 20:52
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Remélem ezeket a gyökér kommentelőket se veszed komolyan.

"bőröndnek persze kell a hely, emiatt az idős asszonyt meg elküldöd... és még te vagy felháborodva? nevetséges"

Leírtad a kérdésbe, hogy a sofőr mondta hogy vidd fel a buszra a bőröndöt. A válaszoló ezt sem fogta fel. El kellett küldened az öregasszonyt, mert nem tudtad máshova rakni a bőröndöt, és mégis téged titulál bunkónak.

Ha ennyi esze nincs hogy ezt felfogja a válaszoló, csak annyit érdemel hogy pofán röhögd.

"Nem vagy valami udvaris."

Teljesen érthetően leírtad a dolgokat, hogy nem akartál rosszat, mégis téged fikáznak.

"De igen, nagyon idegesítő vagy."

Téged tartanak idegesítőnek, amiért nem tudtad hova rakni a bőröndöd a sofőr miatt.

Remélem látod, hogy az ilyen válaszolók magasról leszarják azt mit írsz, miről szól a kérdés, ha olyan hangsúlyban adod elő ami nekik nem tetszik lefikáznak.

"Kérdező, ha te is kulturálatlan módon utazol(bőrönd elhelyezése) ne várd hogy más másképp viszonyuljon hozzád."

?? És ez sem fogta fel, hogy nem tudtad hova rakni a bőröndöt.

És te ezekhez hasonló embereket vettél komolyan, akik egy alap dolgot nem tudtak felfogni. Most sorba lefikáztam ezeket a kommentelőket, hogy szemléltessem neked milyen emberekkel van dolgod, és hogy jobban kéne magadban bíznod.

2017. szept. 19. 20:58
 16/24 anonim ***** válasza:
utazz vonattal van ra lehetoseged, kenyelmesebb is es ott biztos nem lesz ilyen
2017. szept. 19. 22:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ignoralni ezeket az embereket mert csak magadnak teszel rosszat azzal ha figyelembe veszed őket.szerintem rohadtul nem a kérdező volt udvariatlan hanem a néni aki meg azután is fröcsögott ra h oda engedte és az a kanc***any aki meg elég primitív jelzővel illette a kérdezőt,de hat mit várhatnánk tőlük amugy is?!tedd túl magad rajta és csak mosolygok hidd el ez jobban fogja őket idegesíteni;)
2017. szept. 19. 22:57
 18/24 anonim ***** válasza:
próbálj meg helyben mosni, hogy ne kelljen bőröndöt cipelni.
2017. szept. 19. 23:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Most cssk a megszégyenülés miatt vagy felháborodv. így jártál, ezt dobta a gép, lépj túl rajta.
2017. szept. 20. 02:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sok a hülye, igen. A kérdésed alá is milyen gyorsan összefújta őket a szél... 😄
2017. szept. 20. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!