Túl okosnak képzelik magukat manapság az emberek. Honnan jön ez, a netes IQ tesztekből?
Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 15:46
2/14 A kérdező kommentje:
Jól megmondtad a 36%-oddal.
2017. szept. 19. 16:02
3/14 A kérdező kommentje:
Épp ezért tettem fel a kérdést. Szeretnek az emberek azzal támadni mindenkit, hogy debil, közben kihúzva magukat, hogy ők bizony okosak.
2017. szept. 19. 16:11
4/14 anonim válasza:
Megfogadtam, hogy az olyan kérdésekre nem felelek, amelyben a "manapság" szó szerepel, mert mindig szintalatti, de most kivételt teszek, hogy elmondjam:
Én egy buta, ökör, szerencsétlen flótás vagyok,az IQ-m mínusz értéket ad, aminek csodájára járnak az emberek, mert az nem lehet- és mindig mindent elrontok, még a rossz dolgokat is - amelyek ugyan ezáltal megjavulnak, de nem tehetek róla. És most itt vagyok: Taníts engem, Ó! bölcs efendi!
5/14 anonim válasza:
Mert minden ember különlegesnek látja saját magát és szeretik azt hinni hogy ők okosabbak intelligensebbek a nagy átlagnál ami néha igaz néha nem, illetve ahogy írtad ezek a netes iq tesztek is tudnak dobni az önbizalmon valamennyit (Bár megjegyzem hogy a nagyon nagy része szerintem hibásan működik, olyannal is találkoztam már ahol szándékosan elhibáztam az összes választ és 400 valahány IQ jött ki :D) Egy ténylegesen hiteles IQ teszt lehet sokaknál pofára esést eredményezne, illetve ha ebből az oldalból indultál ki akkor még annyit is tegyünk hozzá hogy itt majdnem mindenki nagyot mondó.
6/14 anonim válasza:
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
7/14 anonim válasza:
... és a leginkább igazságtalanul a pénz van elosztva - azt mindenki keveselli :D
8/14 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy neten rossz IQ tesztek vannak. Elhitetik veled, hogy zseni vagy, még akkor is, ha nem.
2017. szept. 19. 16:36
9/14 anonim válasza:
Szerintem ez az anonim fórumokon spontán kialakuló jelenség - itt mindenkiiből kienged a gőz, bátran lebarmolja a másikat. Egy személyes találkozásnál figyelnek egymásra az emberek - és finomabbak, empatikusabbak és jobban átlátják azt is vannak más nézőpontok - ezért a viták nem esnek olyan mélyre.
10/14 anonim válasza:
amelyik IQ teszten nem érek el legalább 150-et az rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!