Annyira idegesítőek az emberek de nem?
Nektek mi a véleményetek?
Annyi ilyen történetem van és annyira utálok már buszozni hogy az hihetetlen.
Gyűlölök.
1 történetem:
Egyetemről megyek haza, péntek délután,busz tele, heringparty.Természetesen aki csak 10 percet utazik annak is a sz*ros távolságival kell jönnie..nehogy véletlen azok tudjanak leülni akik 2-3 órát utaznak...
Beakartam tenni a bőröndömet de mondta a sofőr hogy ne..hozzam fel. Felhoztam és letettem magam mellé. Erre száll fe legy nő, ( idős..) megáll mellettem és flegmán rám néz hogy "leülhetnék?.." Mondom hát..őőő... itt a bőröndöm..hova tegyem, a fejemre?
Erre elmegy hümmögve morogva és egy nem idén barnult 50-es dagadt férfi mellé bekéretőzik, majd elkezd szidni neki a buszon totál hangosan. A cigány pali meg odaüvölt nekem a busz másik végéből hogy a" k**rva anyádat te r*ibanc köcsög! Majd ha 12 órázol akkor megtudod milyen az élet.
Hát én ott ültem teljesen összerezzenve a buszon. Azt sem tudtam köpjek vagy nyeljek.
Szörnyűséges volt... sírni tudtam volna.
Meg mikor felszálláskor megy a tolongás meg löködés.
Meg valaki épp beesik mikor odaér a busz és beáll az elé is aki már 10 perce ott áll. A pofátlanság teteje.
Én mindig átadom a helyem mindenkinek,idősnek,terhesnek vagy ha látom hogy nem bír állni. De mikor például a terhes nők ELVÁRJÁK hogy átadd a helyed..azt nem bírom elviselni. A terhesség egy állapot nem egy érdem. Nyilván ÉN IS átadom a helyem nekik de gyűlölöm mikor teszik ki facebookra hogy "nem adták át a helyet, ott ültek.." Hát basszus van szája minden embernek. Ha megkéri azt a másik illetőt aki ott ül, akkor biztos hogy 100/99 ember átadja a helyét.
Ti mit gondoltok erről?
MODINAK: nem veszekedni akarok, csak érdekel más véleménye a témáról
Érdekelnek a gondolataitok.
Ti mit gondoltok erről?
21/L
Ez egy tavolsagi es az en borondom egy hatalmas borond.
Nem fogok 2,5 orat acsingozni a borondommel. Mg jo hogy leultem. A neni aki flegmazott ,2 megallo utan leszallt.
Igen tedd fejedre. :D
Az "idős" hölgy meg ne rinyáljon, ha van még a buszon ülőhely.
Ülőhely átadás: Ha én is kifizetem a teljes árú jegyet/bérletet, akkor nekem is ugyanolyan jogom van ülni, mint másnak. Ha én ültem le hamarabb (pl hamarabb szálltam fel (nem tolakodva)),akkor én addig ülök, amig le nem szállok.
Viszont: Nem ülök le "rászorulóknak" fenntartott ülőhelyekre. Nem ülök le 10-15 perces utakon.
És igen, munkából hazafele menet nekem is jólesik ülni (ha van ülőhely).
Milyen kulturalatlan? Mirol beszelsz ne haragudj?
Hisz epp irtam hogy altalaban mindig atadom a helyem.
A sofor mondta hogy vigyem fel a borondot,mert zarva a csomagtarto,ezert igy tettem.
Hagytam volna Gyorben a palyaudvaron a borondot? Vagy ezt hogy kepzelted el megis?
Pont en vagyok aki amugy mindig szo nelkul atadom a helyem,pedig szedelgek ha sokaig allnom kell.
Hat nehogy mar acsingozzak 2,5 orat egy buszon emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!