Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a példaképetek?

Ki a példaképetek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Lehet az művész, valamilyen állat, anime karakter, anyukád, Barátok közt szereplő, nem számít.

2017. szept. 18. 16:20
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
15%
nekem Észak Korea diktátora mert én mindig imádtam a diktatúrát
2017. szept. 18. 19:56
 12/21 anonim ***** válasza:
9%

Kim Dzsong Il.

Akárki mondd akármit, az egyik legemberibb, és mégis legvéreskezűbb diktátor. Nagyon emlékeztet rám.

2017. szept. 18. 21:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Elon Musk
2017. szept. 18. 21:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A Rockefeller dinasztia biztosan nem. Sem a Rothschild. De még a Rockefellációt se kamázom.

Ki a példaképem? Életterülettől függ.

Mindenkitől lehet tanulni, aki nem túl korlátolt, pl a kisgyermekektől lényeglátást.

Zenében: hosszan lehetne sorolni.

Nem látom értelmét szélsőségesen, mereven kiemelni egyet a többi zseni zenész és zeneszerző közül.

2017. szept. 19. 16:37
 15/21 anonim válasza:
Catriona Matthew
2017. szept. 20. 06:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Johnny Sin
2017. szept. 20. 19:49
 17/21 anonim ***** válasza:

A Barátok köztből ? Természetesen Magdi Anyus. Tőle tanultak lopakodni és hallgatózni. Nagy hasznát veszem.

Egy másik magyar sorozatból, a Szomszédokból pedig Vágási Feri. Ő tanított meg, hogy soha nem szabad feladni, küzdeni kell a vágyainkért. Az ő esetében ez a Mikroszoft Vindóz 95.

2017. szept. 20. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Három ember van akire igazán felnézek. Mike Dirnt - a Green Day basszusgitárosa, emberileg apukám, kitartás szempontjából pedig anyukám.
2017. szept. 20. 23:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Leginkább talán Agent Cooper a Twin Peaks-ből, igazából kicsit vegyes érzéseim vannak a sorozatról, de ez a figura egyszerűen zseniális :D

Nagyon intelligens és talpraesett nyomozó, de emellett szerény és baromi empatikus + van benne egy kis különcség is. Olyan jellegzetes, hogy egyáltalán nem tűnik erőltetettnek, tehát nem is ez a tökéletes "fehér lovag". Remek alakítás :D

2017. szept. 24. 11:46
 20/21 anonim válasza:
Paola Antonini, mert a szörnyű balesete után is ugyanugy folytatja az életét fél lábbal, habár sokkal könnyebb lett volna neki feladni, de nem tedte, nehezebb utat választotta és így büszke magára, nem szégyelli a műlábát
2018. ápr. 28. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!