Ki a példaképetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Lehet az művész, valamilyen állat, anime karakter, anyukád, Barátok közt szereplő, nem számít.2017. szept. 18. 16:20
2/21 anonim válasza:
Nekem sosem volt, már így konkrétan egyvalaki sosem. Mindenféle emberekben találtam olyat amiért felnézhettem rájuk. Viszont egyszer valaki azt mondta, hogy a példaképe vagyok. Olyan komolynak hangzott, hogy képzeletben leejtettem egy tálat, aminek a hangja áthallatszott a valóságba. :D Egyébként szerintem nem gondolta komolyan.
3/21 A kérdező kommentje:
2-es: Dettó, én is megkaptam egy ötödikes kislánytól.
2017. szept. 18. 16:52
4/21 anonim válasza:
Monkey D. Luffy a One Piece-ből.
Arra ösztönöz, hogy kövesd az álmaid, bármily nagyok, hülyeségek vagy elérhetetlenek és, ha nem is sikerül minden úgy, ahogy eltervezted, a célig vezető út is egy lecke az ember számára.
Na meg az étkezési szokásaimban is ő inspirál:D
5/21 anonim válasza:
Martina Stoessel...leírhatatlan amit érzek iránta
17/L
6/21 anonim válasza:
Nikola Tesla, és az elképzelt önmagam a jövőben.
10/21 anonim válasza:
Nemrég még egy munkatársam volt. Ma már csak Dr. Cox maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!