Nektek ki a példaképetek és miért?
Szia!
Mint példakép...
Az én példaképem például a magyar tanárnőm.
De nem azért, mert én is magyaros szeretnék lenni, meg ilyesmi, hanem egyszerűen imádok vele beszélgetni, mert nagyon-nagyon sok mindent megtud nekem tanítani, még akkor is ha csak mond pár mondatot. Lehet h ezt nem példaképnek nevezik pontosan, de nekem ő az, mert csodálom, hogy milyen inteligenciája van. Így szavakkal nehéz leírni
Bocsánatot kérek, ha valamilyen olyan információt írtam le bármelyikőtöknek is, ami nem idevaló.
Próbáltam a legjobb tudásommal segíteni.
Már nem a példaképem. :/
Kisgyerekként találtam rá, és egyből a példaképem lett. Tetszett a személyisége, külsőleg is jól nézett ki. olyan értékeket képviselt ami számomra fontos. Hozzá mértem a többi embert.. de végül benne is csalódtam. A hírnév fontosabb már számára. Eddig a rajongóival is leállt beszélgetni bárhol, bármikor. Most meg inkább menekül előlük. Leadja a koncertet aztán rohan nehogy bárki is oda menjen hozzá.
Igazából senki csak inkább megbecsülés azok felé, akik egy-több értelmes és helyes dolgok mellett állnak vagy emelnek szót-mutatnak példát, de ugye senki sem tökéletes és ezért így részemről...Oké, melyek ezek, vannak még? :DDD
Vannak, de ez már itt nem kérdés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!