Nektek ki a példaképetek és miért?
Az én példaképem Beyoncé, mert szép hangú, magabiztos, és a legjobb előadó. Amellett a tánctudásáért is felnézek rá, mert én nem tudok táncolni. Egyébként az alakja sem utolsó...:)
Várom a válaszokat:)
rocco siffredi.
mert megdugott 20ezer nőt.
Ted Bundy.
Egy intelligens, kedves embernek ismerte meg mindenki, ennyire jól álcázta azt a démont ami benne lakozott.
Charles Manson-t is felnézek a manipulációs képességei miatt.
Hitlerre is, amiért ilyen elképesztő vezető volt, hogy az emberei simán megöltek milliókat az ő szavára.
Gerard Way. Mert padlón volt, és mégis másokat segített fel a zenéivel. Csodás apa és kiváló énekes. Rengetegszer mentett meg engem a dalaival
Josh Dun és Tyler Joseph. Mert ők szimbolizálják számomra a szabadságot. Ha nem tartozok a világon sehova hozzájuk akkor is tartozhatok. Őszinték és bátrak.
ne bassz már 5ös.
hitler még oké,érthető.
manson is valamilyen szinten.
de ted bundy fiatal lányokat gyilkolt,erőszakolt és harapdált össze.
ő egy igazi bu-zi csótány szemétláda volt.
Nem értem hogy menthet meg titeket valaki a zenéjével,nekem az sosem volt elég
Voltak "sztárok" példaképeim tini koromban,de jól el is b*sztam azokat az éveket
# 7
Valszeg elnyomott 12-13 éves.
Anno én is ilyenekre gondoltam akkor.
Az ésszerűség.
Mert a legjobb dolog a világsemmindenségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!