Igen, több is, ezért nem sorolom fel, mert tényleg rengeteg.
Egy halom embertől ellesek trükköket, attitűdöket, viselkedési formákat, stílusokat, stb. - Ösztönösen jön, de kiválóan jól tudom másolni azt, amit másoknál látok. Persze a lényeg, hogy az ember ne másoljon, hanem egyéniséget alkosson magának, na de ettől még lehet inspirálódni másoktól és én pont ezt teszem.
Arnold Schwarzenegger
Azért, mert benne semmi homoszexuális nincs (mint Justin Bieber, Ronaldo vagy egyéb kreol bőrű fülbevalós focista, tévésztárok, celebek stb.), és mégis szeretik a nők. Fiú vagyok még, de számomra ő a férfiasság megtestesítője.
Ezenkívül politikai karrierje is volt (még ha nem is fényes). A sok filmjétől nagyon gazdag is...
Szóval birtokolja azt a 3 tulajdonságot amivel egy ember viheti valamire az életben:
Okos, erős és a nők szempontjából szép.
Ja és a neve örökre fennmarad.
Tupac Shakur, Muhammad Ali, Bruce Lee, Fedor Emelianenko és még van több is.
Többnyire azért, mert elképesztő odaadással tették a dolgukat és a legjobbak lettek azokban amiket csináltak és rengeteget adtak az emberiségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!