Most kinek higyjek?
Figyelt kérdés
Stílusváltáson mentem keresztül és lefogytam. Tegnap meg mindenki jajj de szép vagy ma meg egy 15 eves gyerek beszol hogy de csúnya vagy...mosz kinek higyjek? Sokan neznek az utcán meg tegnap egy pasi fel akart szedni. Miért kell lerombolni masok önbizalmat? Meg ezt a keveset is?
17/l
2017. aug. 24. 15:31
1/9 anonim válasza:
Hát, ahogy az arányokat nézem, akkor nem lehetsz túl csúnya:D Nem hinném, hogy egy 15 éves srácnak adni kell a szavára. Lehet meleg volt:D
2/9 anonim válasza:
Magadnak higgy. Ne hagyd, hogy más emberek rombolják az önbizalmadat. Nem az ő dolguk. Legfeljebb azoknak az embereknek a véleménye érdekeljen, akik tényleg fontosak neked és közel állnak hozzád.
4/9 anonim válasza:
Magadnak higyj. Az nem valos onbizalom, amit egy idiota gyerek spontan beszolasa vaganykodasbol lerombol.
5/9 anonim válasza:
Magaddal kell elhitetni, hogy helyes, csinos, szép lány vagy. Vagy is nem elhitetni, hanem meggyőződéssel érezni. Nem hasonlítgatni magad másokhoz, hibákat keresni, stb.
A beszólogatásokat meg ki kéne zárni, nem foglalkozni vele.
Eltudod fogadni magad, az kisugárzik. Mások is szebbnek fognak látni:)
6/9 anonim válasza:
Ne akarj másoknak megfelelni és ne engedd meg (lelkileg), hogy bárki negatív véleménye lerombolja az önbizalmadat vagy a kedvedet.
7/9 anonim válasza:
A szépség relatív, nekem pl nem tettszenél, mert én a molett nőkre bukok:) ennyi. Magadat fogadd el ez itt a lényeg.
8/9 A kérdező kommentje:
Próbálom elfogadni de a mai dolog... de értitek egy idegen volt és elmentem mellette. Csak annyi szép lány van és sose leszek olyan szép. Igen folyton másokhoz hasonlítom magam de ott van mellettem egy tömeg csaj ( szőke ombre, vékony, vasalt hajú, 2 kg smink) és szebb sokkal. Ilyenkor mit mondjak magamnak? Eltörpülök mellettük én mindent megteszek. Van mit fogni rajtam utolsó, nem vagyok sovány. Már komolyan pszichológushoz megyek. Mi lesz jövőheten az evnyitón, megis hányan rondáznak majd le?
2017. aug. 24. 20:34
9/9 anonim válasza:
Nem hinném hogy bárki lerondázna, bárhogy is nézel ki. Az nagy eséllyel olyan iskolába fog menni, ahol nem találkoznál vele, ahogyan a többi ilyen is. Az olyan lányokat egyszeri alkalomra szokták elvinni, akik kéretik magukat. Neked legalább komoly kapcsolatod is kialakulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!