Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg nem fáj a szex és élvezik, vagy csak azt mondják, hogy ezt higyjék a férfi partnerek, hogy ne zavarja őket, hogy a lánynak fáj?
A puha érzékeny kis hüvelyünkbe...ooké hát persze te biztos lány vagy,akkor meg hogy nem vágod hogy mire izgulunk fel?
Jesszus...egyre fiatalabb kanos srácok járnak errefele -.-
Attól még, hogy fiatal, nem kell bántani.
Egyébként nem, tényleg nem fáj, csak a szüzesség elvesztése, illetve utána 1-2 alkalom, de van olyan lány, akinek még az sem. Össze kell illenetek a partnereddel, ha neked nagyon szűk a hüvelyed, neki pedig vastag a farka, akkor persze, hogy fájni fog, olyan partnert kell kerni, akivel passzol a dolog.
Én szűk vagyok, és a behatolás, meg egy-két lökés mindig kellemetlen, de utána eszméletlenül jo.
A párom figyel erre, amig nem jelzek, addig ovatosan csinálja, de utána nagyon odatesszük magunkat mindketten :) Nyilván, önzö partnerrel más, exszel nekem mindegyik kínzás-sirás volt, mert szart rám. De ez a mult, a barátom nagyon ügyes, mindig van orgazmusom, és méretileg is teljesen passzolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!