Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a helyes? ( . Nem tudok...

Mi a helyes? ( . Nem tudok dönteni? )

Figyelt kérdés
Egyedül nevelek egy 2 és egy 8 éves gyermeket. Segűtség híján nekiálltam bébiszittert keresni, hogy tudjak munkát keresni, interjúra menni. Tegnap be is vetettük a lányt élesbe. Hétfőn 2* is leírtam neki, hogy csak havi 1*, egyben tudok fizetni. Délután mondtam neki, hogy akkor majd rendezzük ugye, erre mondta, hogy jobb lenne naponta, pedig mondtam neki, hogy nekem az úgy nem jó. Elmondtam neki, hogy jelenleg kajára sincs pénzem, de akkor szerzek és kifizetem. Édesapám küld is, 5500ft-ot, amiből 3500 ft a bebiszitter díja. Próbált alkudozni, hogy a telefonomért vigyáz 1 hónapig ingyen a gyerekekre (nem akarom), meg hogy az anyja követeli a pénzt, meg hogy akkor keres hó végén újra. Ti mit tennétek,?
2017. aug. 23. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerződést iratnék amit vagy elfogad vagy nem..... ha nem keresnek mást.... mi mást tehetnél?
2017. aug. 23. 20:37
 2/2 A kérdező kommentje:
többet nem akarom, hogy jöjjön, mert az, hogy a 8 évesnek azt mondja unatkozik, nem jön többet...számomra nem elfogadható 500ft/óra áron. Ahogy az sem, hogy telefonozik egy csomót. A kislányom élménybeszámolójára alapozok, de 3 bébiszitterünk volt már, szóval nem hiszem, hogy kitalálta. amit nem tudok, hogy ebből az 5500 ft-ból fizessem ki, aztán húzzuk ki hárman 2ezerből ezt a par napot vagy várassam meg, ahogy mondtam is neki? (bár úgy volt, ô vigyáz rájuk ezentúl, de egy nap elég volt)
2017. aug. 23. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!