Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az élet nagyon pocsék. Lehet...

Az élet nagyon pocsék. Lehet boldognak lenni?

Figyelt kérdés

Most halt meg fiatalon rákban egy kedves ismerősöm. Szép és kedves volt, normál családban nőtt fel, nem voltak beilleszkedési gondjai, fiatalon házasodott és nagyon jól megvoltak. Ez túl szép lett volna - el kellett mennie...

Szülők alkoholisták, vagy komoly üvöltözések vannak otthon. Vagy épp meghal az egyik szülő, özvegyet és gyerekeket hátrahagyva.

Sok ember kemény beilleszkedési gondokkal, akár barátaik sincsenek, és a szakember begyógyszerezi ahelyett, hogy segítene neki beilleszkedni (akár a gyógyszer szedése mellett).

Mindenhol halál, rák, magányosság, veszekedések. Súlyos szegénység, akár adósságok vagy munkásszállón felnövő gyerekek.

A munkahelyeken zsarnok, üvöltöző, nem megértő főnökök.

Ez lenne az élet? Mert nekem az eddigi 25 évben eddig ez, ahogy az összes barátomnak, munkatársamnak is.

2017. aug. 23. 12:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
az en eletem is szar munkam sincs jelenleg es azt se tudom mit dolgozak, sztem szard le te is egyszer ugyis meghalsz es minden megoldodik, joesetben is max 50 eved van hatra de nagy valoszinusegel meg annyi se.
2017. szept. 16. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!