Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért divat a fiatalok körében...

Miért divat a fiatalok körében ennyire a rendőrgyűlölet?

Figyelt kérdés

Teljesen véletlenül találtam rá egy (magyar) zenére, aminek a szövege elég durva, rendőrgyalázó. Ez olyan dolog hogy az ember (főleg ha rendőrnek készül) azonnal kilép és elfelejti az egészet, csakhogy én nem így tettem és megnéztem a kommenteket, hát ott fiatal tizenévesek írkálnak mindenfélét a rendőrökről. (én is ebbe a korosztalyba tartozom). Nem értem, hogy mi bajuk lehet ennyire a rendőrökkel, nem hiszem hogy ilyen fiatalon negatív tapasztalatuk lenne...

A másik az hogy olyat is láttam már, hogy egy 13 éves "kislány" rakja ki a "fuckthepolice" képeket. Nem értem ha egy felnőttnek negatív tapasztalata van, miért befolyásolja ezzel a fiatalokat, lassan már ciki a korambelieknek ha valaki nem utálja a rendőröket. :(

#rendőr #gyerek #rendőrség #fiatal #tinédzser #rendőrgyalázás #rendőrgyűlölet
2017. aug. 21. 09:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
73%

A válaszadókból lerí hogy aki ész nélkül utálja őket, milyen értelmi szintet képvisel. Persze nem tökéletesek, szoktak visszaélni de most mégis:

-Miért utálod a rendőröket?

-A mocskok traffipaxoznak, megbüntetnek

-De hisz tudnod kéne mennyivel kell menni, a száguldással pedig másokat veszélyeztetsz

-H-haggyál már! Különben is, ezek a szemetek nem hagynak füvezni!

-A kábítószer be van tiltva, az ő hibájuk hogy te tudatosan megszeged a törvényt és kockáztatod a jövődet?

Tényleg, én teljesen megértem ha negatív előítéleteid vannak a rendőrség miatt, de ha a fentebb leírt dolgok miatt van ez, akkor a gond a fejeddel van.

2017. aug. 31. 03:24
 32/36 A kérdező kommentje:

Épp ma olvastam (közösségi oldalon) , hogy a rendőrök csak a romákat tudják bántani, ezután gyorsan rénéztem itt a válaszokra, többen is írjátok, hogy a rendőrök félnek a romáktól. Akkor most mi van?

Nem szeretnék elkanyarodni a témától, de ha egy cikkben azt írják, hogy mindig csak a romákat igazoltatják ugyanúgy megjelennek a negatív kommentek, mint amikor azt írják, hogy a romákat nem igazoltatják. Akkor mi a jó?

30-as! Írtál olyanokat amikkel nem lehet nem egyet érteni, például az M.R-es ügy...

Vannak persze felháborító esetek, de ettől nem szabad mindenkit egy kalap alá venni. Szerintem / remélem vannak még tisztességes rendőrök.

2017. szept. 1. 19:43
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen vannak tisztességes rendőrök, sőt, valószínűleg ők vannak többségben. Én magukat a rendőröket nagyon tisztelem mint embereket. Én kollektíven a rendőrségre mint szervre értettem ami írtam, a közrendőrök pl. valószínű nem önszántukból traffiznak egész nap, hanem ki vannak zavarva. És sajnos maga a szervezet működése ad rá okot, hogy utálják azokat a rendőröket is akik semmi rosszat nem tettek. Szóval maximális respect a rendőröknek, de maga a szervezet elég komoly arcvesztést szenvedett rengeteg ilyen-olyan ügy miatt. Talán idővel helyreáll majd az emberek bizalma.
2017. szept. 2. 23:00
 34/36 A kérdező kommentje:
33-as! Teljesen egyet értek, valóban nem mondom, hogy mindig minden tökéletesen működik, de sajnos az emberek előítéletesek, persze tisztelet a kivételnek. Azért szerintem a sajtó is tesz rá egy lapáttal... :(
2017. szept. 4. 21:45
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el minden kommentet, így nem tudom írta-e valaki, de az is a probléma egyik része, hogy nagyon sok filmben, sorozatban terjesztik azt a sztereotípiát, hogy a rendőrök korruptak.

És a valóságban is egyébként azt lehet megfigyelni, hogy a törvényszegő zsaruknak nagyobb hírértéke van, mint azoknak a hőstetteknek, amiket a tisztességesek végrehajtanak.

2017. nov. 1. 13:08
 36/36 Waff ***** válasza:
62%
A rendőrök rossz emberek. A rendőr nem a barátod. Kérdező...remélem inkább valami tisztességes foglalkozást választottál azóta...
2019. szept. 2. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!