Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért divat a fiatalok körében...

Miért divat a fiatalok körében ennyire a rendőrgyűlölet?

Figyelt kérdés

Teljesen véletlenül találtam rá egy (magyar) zenére, aminek a szövege elég durva, rendőrgyalázó. Ez olyan dolog hogy az ember (főleg ha rendőrnek készül) azonnal kilép és elfelejti az egészet, csakhogy én nem így tettem és megnéztem a kommenteket, hát ott fiatal tizenévesek írkálnak mindenfélét a rendőrökről. (én is ebbe a korosztalyba tartozom). Nem értem, hogy mi bajuk lehet ennyire a rendőrökkel, nem hiszem hogy ilyen fiatalon negatív tapasztalatuk lenne...

A másik az hogy olyat is láttam már, hogy egy 13 éves "kislány" rakja ki a "fuckthepolice" képeket. Nem értem ha egy felnőttnek negatív tapasztalata van, miért befolyásolja ezzel a fiatalokat, lassan már ciki a korambelieknek ha valaki nem utálja a rendőröket. :(

#rendőr #gyerek #rendőrség #fiatal #tinédzser #rendőrgyalázás #rendőrgyűlölet
2017. aug. 21. 09:38
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Romák közt nőttem fel :)

Nekünk, nekem nem volt velük gondom, de másoknak igen. Volt olyan, hogy a rendőr ki se mert jönni közéjük, (ahol én szintén tizenéves lányként napi szinten járkálok), az ilyen rendőrről nekem is megvan a véleményem.

Nagyon sajnálom amiket veled

2017. aug. 21. 19:13
 22/36 A kérdező kommentje:
tettek, de ezért nem kéne mindenkit egy kalap alá venni. :(
2017. aug. 21. 19:15
 23/36 A kérdező kommentje:
Most nem a szemtelen rendőrökről van szó, ha valaki félre értené hanem arról, hogy pl itt vagyok én, tizenéves lány, és ha a suliban megtudja valaki, hogy rendőrnek készülök már én is "szemét zsaru" vagyok, az emberek előre elítélnek, pedig nem is biztos hogy tényleg rendőr leszek, sok időm van még.
2017. aug. 21. 19:25
 24/36 anonim ***** válasza:
36%
Mert pont a normális embereket csesztetik (kint maradt 30-as táblánál traffiznak a bokor mögül egész nap) közben az igazi bűnözőket meg nem üldözik. Ez duplán rossz.
2017. aug. 21. 19:30
 25/36 A kérdező kommentje:

Ezen vitatkozhatnánk holnap estig, hogy szemetek - e a rendőrök vagy sem. :)

Ez nem az a kérdés ahol a negatív tapasztalatokat fel kell sorolni. El hiszem mindet, engem is idegesített már fel rendőr, de vannak olyanok akik sokat dolgoztak, tanultak, hogy ott tarthassanak ahol, és egyetemet végeztek, miért nem lehet őket tisztelni annyira, hogy nem veszünk mindenkit egy kalap alá.

2017. aug. 21. 19:45
 26/36 anonim ***** válasza:
79%
Kevered a rendőröket a rendőrséggel. A rendőrséget utálja mindenki, persze hogy vannak jó és rossz rendőrök.
2017. aug. 21. 19:51
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem keverem, erről van szó. A rendőrség hallatán mindenkinek csak a rossz dolgok jutnak eszébe, jó lenne ha más is belátná, hogy van rossz és jó rendőr. Nem kell azokat a rendőröket szeretni akik bántanak másokat. :)
2017. aug. 21. 20:06
 28/36 anonim ***** válasza:

Tudatlanságot pótló, "vagányságot" sugalló időtöltés.

A rendőrségtől elvonatkoztatva is társadalmi szokás Magyarországon, hogy - ahelyett, hogy a saját házunk táján söpörgetnénk, saját kertünket csinosítgatnánk, - mások életébe, magánügyeibe, zsebeiben próbálunk meg könyékig matatni. A bölcs cselekedet onnantól sántít igazán, amikor valaki olyan emberről alkot véleményt, amelynek sem az egyéniségéről, sem az életmódjáról nem tud semmit, - de akik ismernek, azok láthaSSSák, hogy milyen tökös, kemény teavaj vagyok! És itt üt vissza a tudatlanság, ugyanis sok olyan emberi sors, hivatás van, amelyik ellátásának csak a tizedébe is beledöglene, megroppanna fizikailag vagy idegileg egy másik, - látszólag teljesen azonos képességekkel felruházott - ember. Sokan azzal érvelnek, hogy ők választották ezt a hivatást, - az ő életük, - hát pont ebbe belekapaszkodva gyökérség minősíteni másokat ismeretlenül, mert az Ő élete - és nem az ész nélkül köpködőké! Igazából ezt akár órákon, oldalakon keresztül is lehetne ragozni, "szépítgetni", de minek?

A farönköt hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!

2017. aug. 22. 00:55
 29/36 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek.
2017. aug. 22. 08:07
 30/36 anonim ***** válasza:
69%

Az érmének két oldala van. Egyrészről undorító a sok kis divatmajom, akik azt hiszik nekik mindent lehet, meg ugye biztos hívták már ki rájuk a szomszédok a rendőröket, amikor épp részegen hánytak ki az erkélyről. Igen, manapság a nagy "gengszter" senkiháza tizenévesek körében nagy divat utálni mindent és mindenkit aki nem az ő gyomorforgató sablonos önpusztító életmódjuk mellett áll.

Az viszont érthető ha az idősebb korosztály nem kedveli a rendőröket. Kezdjük ott hogy a kormány bábszervezete, gyakorlatilag abból áll a tevékenységük, hogy a 0 veszélyt jelentő, piszlicsáré szabálysértést elkövető embereket vegzálják (0-24 traffipaxoznak, ha tilosban parkoltál megy a csekk, ha tüntetsz a fidesz rezsim ellen akkor mész a börtönbe stb.), de olyankor mikor a részeg fiatalok (ha már a fiatalokról volt szó) randalíroznak hordákban szombat éjjel, olyankor nincsenek sehol. Meg ugyebár gyakorlatilag a párt utasításainak végrehajtásáról szól az egész feladatkörük: minél több pénz behajtása (ezért is traffiznak annyit, mert támogatást viszont nem kapnak az államtól, és ha a cigány biciklitolvajokat kergetnék abból nem lenne pénzük), meg ugye azoknak a kiemelt megbüntetése akiknek nem tetszik a mértéktelen bűnözés ami megy. Ugyebár mindenki hallott a BKV-s oldalt feltörő (helyesebben a biztonsági rést kiszűrő) fiúról, aki komoly 9000 Ft kárt okozott a BKV-nak (állami cég), kis híján börtönbe került. Aztán ott van drága jó M. Richárd: alvilági maffiózó, kétes ügyletekből megtollasodott verőlegény, aki jogsi nélkül, kábítószertől befolyásolva belvárosban száguldva két ember halálát okozza. Fideszes érdekeltségű, Rogán személyi védelmét intézi. Szabadlábon védekezhet. Iylenkor joggal fordul fel a jóérzésű emberek gyomra a komplett hatóság/igazságszolgáltatás egészét nézve.

2017. aug. 30. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!