Az mennyire gáz, hogy sokkal jobban érzem magam idősebbek tásaságában? 16/l
Sokkal szívesebben beszélgetek idősebb emberekkel (20-35 között) mint egyébként a korom beliekkel. Sokkal több témáról tudunk beszélgetni, és sokkal érdekesebbek számomra mint a korombeliek. Lehet hogy rossz helyen keresgélek embereket, viszont mindig csak szidni tudják a dolgaikat, vagy éppen az ecsetelni, hogy milyen szar az élet, mert éppen megint (pl.suliidőben) dolgozatot kell írni, vagy éppen megint feleltetnek. Értelmes témáknál nem tudnak állást foglalni, saját véleményük nincsen, csak a társadalom által beléjük nevelt sablonos álláspontokat tudják ismételgetni. Egy problémát mindig csak egy oldalról közelítenek meg, folyamatosan a másikat majmolják.
Mostanában egyre inkább beszélgetek idősebbekkel, és sokkal jobban érzem magam az ő társaságunkban.
Mit gondoltok erről?
(Mielőtt jönnének az olyan kommentek, hogy apa-anya komplexus, meg miért idegenek véleménye befolyásol, csak kíváncsiságból kérdezem)
Én is így vagyok ezzel, a te korosztályod valódban elég gyerekes még.
Szóval átérzem, nem baj ha érettebb vagy.
A 4-essel ne foglalkozz, hülyeségeket mond, mert azok alapján amiket írtál látszik rajtad, hogy ez nem csak menekülés miatt van, hanem mert tényleg jobban érzed magad az idősekkel.
Nekem is a barátaim 20,22,30 évesek, mert már elég komolyak ahhoz hogy tudjanak viselkedni, érettek.
A tinik többsége pedig csak hisztizni tud, depizni, stb.
Semennyire sem "gáz"...
Egyáltalán nem az.
Én tizennégy éves lány vagyok és jobban kijövök az idősebbekkel, a korosztályom eléggé felszínes, eltérő az értékrendünk és a véleményünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!