A 30 körüli nők nagy részének miért nincs gyereke?
Én egyetemet végzett, budapesti irodista nő vagyok, és kismama :)
Én sem értem a környezetemet, a munkahelyemen mindenki idősebb nálam, de alig van valakinek gyereke, szinte mind 30 felettiel.
Gondolkodom is rajta sokat, hogy ezek mit fognak 10 év múlva csinálni? Még 30 évesen elmegy ez az élek egyedül meg a pasimmal dolog, de 40 fölött már szerintem egyre kevesebb értelme van a létezésnek, ha nincs kiért dolgozz, stb.
Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok egy ősanya típus, vissza fogok menni dolgozni, karriert építeni stb, de el se tudnám képzelni, hogy legalább 1 gyermekem ne legyen.
25N
"Még 30 évesen elmegy ez az élek egyedül meg a pasimmal dolog, de 40 fölött már szerintem egyre kevesebb értelme van a létezésnek, ha nincs kiért dolgozz, stb."
Basszus,akkor e szerint aki gyermektelen, egy bizonyos kor után akassza fel magát az első fára? Minek élni...
Ekkora hülyeséget írni, édes Istenkém!
Én speciel egészségügyi okokból nem szülhetek.
Amúgy meg szerintem ez senkire nem tartozik.
Örüljön, akinek megadatott, mert egészséges, alkalmas partnere van, mindent meg tud neki adni, stb. Akinek nincs, annak meg nincs. Ez így volt régen is, most is. Érdekes módon, mindig a nőket piszkáljál ezzel a gyerek-dologgal. Mintha csak az egyik nemen múlna a dolog. Ismerek nem egy férfit is, aki nem szeretne vagy nem tud vállalni gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!