Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A 30 körüli nők nagy részének...

A 30 körüli nők nagy részének miért nincs gyereke?

Figyelt kérdés
Én ezt tapasztalom. Nem bántásból kérdezem, csak érdekel.
2017. aug. 19. 19:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
11%

Én egyetemet végzett, budapesti irodista nő vagyok, és kismama :)

Én sem értem a környezetemet, a munkahelyemen mindenki idősebb nálam, de alig van valakinek gyereke, szinte mind 30 felettiel.

Gondolkodom is rajta sokat, hogy ezek mit fognak 10 év múlva csinálni? Még 30 évesen elmegy ez az élek egyedül meg a pasimmal dolog, de 40 fölött már szerintem egyre kevesebb értelme van a létezésnek, ha nincs kiért dolgozz, stb.

Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok egy ősanya típus, vissza fogok menni dolgozni, karriert építeni stb, de el se tudnám képzelni, hogy legalább 1 gyermekem ne legyen.

25N

2017. aug. 20. 00:42
 22/27 anonim ***** válasza:
#21 Mondjuk ezen logika alapján, ha fiatalon szülsz, akkor pont, hogy középkorodban érik el a gyerekeid azt a kort, amikor kirepülnek a fészekből, saját életet kezdenek építeni, és jó, ha évente 4szer látod őket ünnepnapokon...
2017. aug. 20. 00:58
 23/27 anonim ***** válasza:
4%
Amúgy ez a nőknek nem okoz frusztrációt? Mármint hogy 30-40 év felett sem vállalnak gyermeket. Mert ha a biológiai oldalát vesszük a dolognak, a nők elsődleges biológiai feladata a gének továbbörökítése. Annyira bele van manapság b*zulva mindenki ebbe az önmegvalósítás meg karrier dologba, nem hiszem, hogy ettől lesznek igazán boldogok...
2017. aug. 20. 01:25
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, nem állatok vagyunk. Nem minden nőnek az a boldogság, hogy gyereket vállal.
2017. aug. 20. 12:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Egy részüknek talàn azért, mert meddôk?Milyen érdekes, hogy az ilyen kérdéseknél ez milyen kevés embernek jut eszébe...
2017. aug. 20. 13:31
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó előtti: De genetikailag arra vannak kódolva, ez csak okoz valamiféle frusztráltságot náluk. Nem kell egyből lepontozni...
2017. aug. 20. 13:42
 27/27 anonim ***** válasza:
85%

"Még 30 évesen elmegy ez az élek egyedül meg a pasimmal dolog, de 40 fölött már szerintem egyre kevesebb értelme van a létezésnek, ha nincs kiért dolgozz, stb."

Basszus,akkor e szerint aki gyermektelen, egy bizonyos kor után akassza fel magát az első fára? Minek élni...

Ekkora hülyeséget írni, édes Istenkém!

Én speciel egészségügyi okokból nem szülhetek.

Amúgy meg szerintem ez senkire nem tartozik.

Örüljön, akinek megadatott, mert egészséges, alkalmas partnere van, mindent meg tud neki adni, stb. Akinek nincs, annak meg nincs. Ez így volt régen is, most is. Érdekes módon, mindig a nőket piszkáljál ezzel a gyerek-dologgal. Mintha csak az egyik nemen múlna a dolog. Ismerek nem egy férfit is, aki nem szeretne vagy nem tud vállalni gyereket.

2017. aug. 20. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!