Én 36 évesen szültem és nincs olyan barátnőm, aki 30 alatt szült volna, budapesti, főleg egyetemet végzett nőkről van szó, de egy kis faluban szerintem 20 év körül már szülni "kell".
2017. aug. 19. 19:49
13/27 anonim válasza:
Egyik oka ennek az, hogy a továbbtanulás miatt kitolódott a gyermekvállalási átlagéletkor az értelmiségiek körében (nem csak a nőknél). Régen egy érettségivel jól fizető stabil munkahelyed lehetett. Ma pedig már egyetemi végzettség és két idegennyelv az alap. Ezt legjobb esetben is 23-24 éves korára éri el az ember. Ez is egy demográfiai probléma, hogy az értelmes és kultúrált emberek nem, vagy később vállalnak gyereket, a koszos négerek meg romák halomra szülik a sötét tanulatlan fogyatékosokat.
2017. aug. 19. 20:04
14/27 anonim válasza:
Tekintve, hogy a nők általában náluk idősebbekkel jönnek össze, ezért teljesen ésszerű a feltételezés, hogy minimum annyi 30on túl lévő pasinak sincs gyereke, szóval miért kell kiemelni a nőket?
És vagy azért nincs, mert nem kell nekik, vagy azért, mert nincs rá lehetőségük hogy vállaljanak.
2017. aug. 19. 20:37
15/27 anonim válasza:
"budapesti, főleg egyetemet végzett nőkről van szó"
És ezért már hasra kell esni előttetek ? Az egyetem mellé nem jár ész feltétlenül. Olyanok is szereznek manapság diplomát, hogy az is szégyen az iskoláikra nézve, hogy érettségin nem buktak meg. Egy nem büfé szakos summa cum laude diplomára én is azt mondom ez igen, de a többi nem hat meg. Főleg az nem, ha valaki 8 év alatt elvégez egy 3,5 éves szakot. Az sem jelent semmit, hogy budapestiek vagytok. Nemcsak ott lehetnek értelmes emberek.
2017. aug. 19. 20:53
16/27 anonim válasza:
Jelentettem az ocsmány rasszista kommented. Nem egy "koszos néger" tudós, egyetemi professzor és egyéb tanult ember. Inkább egy "koszos néger" nőt választanék, mint egy bunkó, primitív fehér nőt. A gyengébbek kedvéért nem az átlag fehér nőre értettem ezt, hanem amelyik származás alapján ítél.
2017. aug. 19. 20:59
17/27 anonim válasza:
Érdemben semmi közöd hozzá.
2017. aug. 19. 21:08
18/27 anonim válasza:
16os, akkor légyszíves mérd már össze, hány fekete bőrű tisztességes tudós, professzor él a földön, és hány valóban tanulatlan aggresszív, erőszakoló, tanulatlan "koszos néger". A négerek azon szegmensét nevezem koszosnak, akik csak szaporodnak, de mindenféle erkölcsi és etikai normák nélkül élnek. Ez nem rasszista megnyilvánulás, egyszerűen létezik ez a csoport. Attól még, hogy van a világon 100-200 nagytekintélyű fekete bőrű, attól még ne feledkezzünk meg a 100-200 millió aljanépről.
2017. aug. 19. 21:35
19/27 anonim válasza:
#18 Nyugi, nyugaton így vélekednek rólunk is, meg úgy általában Kelet-Európáról.. :)))
2017. aug. 19. 21:40
20/27 anonim válasza:
Én se akarok gyereket (28 vagyok). Szeretem őket, de nem vágyok sajátra. Plusz lelkileg se lennék egy ideális anyajelölt, gyenge az idegrendszerem, szorongok, nincs önbecsülésem, örülök hogy a többi életterületemet menedzselni tudom (párkapcsolatom, munkahely, továbbképzés), nekem ezek a maximum "projektek" amikre futja a lelkierőmből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!