Önző vagyok, mert nem akarok kapcsolatot olyan férfival akinek már van gyereke?
Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 16:48
1/24 anonim válasza:
Nem.
Sokkal korrektebb megoldás, mint áltatni az ellenkezőjéről, aztán meg együttélés során derül ki, hogy nem tudod tolerálni a gyereket.
3/24 anonim válasza:
Én sem akarok, és nem érzem magam önzőnek.
4/24 anonim válasza:
Nem, de szerintem érdemes esélyt adni. Én is így voltam vele, mint te, de amikor megismertem a jelenlegi férjemet, azonnal megváltozott a véleményem. Annyira összeillünk, senkivel nem találkoztam előtte, aki hozzá hasonló volt. A gyerekek meg nagyon rendesek, nem sok vizet zavarnak. Persze megértem, ha nem, de szerintem 1 találka erejéig érdemes esélyt adni.
5/24 anonim válasza:
Nem vagy onzo, nem mindenki tudja toleralni h a masiknak van mar gyereke. En nem lennek jo mostoha, tehat jobb, ha nem is kezdek ilyenbe.
6/24 anonim válasza:
Nem.
Mindenkinek szíve joga olyan szempontok szerint választani párt, amit ő fontosnak ítél, ezt kívülről teljes hülyeség lenne kétségbe vonni.
Ha neked a szakállas pasik nem tetszenek, akkor nem választasz szakállast, ennyi, punktum, ne erőltesse már rád senki, ha nem akarod. Az önkéntes megmondóemberekkel ne foglalkozz, akik ilyesmi alapján minősítenek.
7/24 anonim válasza:
Valahol olvastam (és ismerek egy lànyt aki jó példa erre) a nőkben van egy "ösztön a pasi kisajátìtásàra"..Ő (akarja először magàhoz kötni a pasit ennek módja a gyerek) először gyereket szűlni a pasinak. Elsőszülött mindig becsesebb...Halottam de szerintem igaz. Sok nő nem szeret a pasija gyerekét + egy nő törődèst szeretetet figyelmet kìvàn amin osztoznia kell.
8/24 anonim válasza:
nem önzőség,
mondjuk nálam ez önmagában nem lenne kizáró ok
gondolom a gyerek az anyjával él
9/24 anonim válasza:
Nem. Nagyon is felelősségteljes és előrelátó döntés. Teljesen egyetértek, én sem jönnék össze olyan férfival.
10/24 anonim válasza:
Mindenkinek joga van eldönteni, milyen párt szeretne. Mondjuk én is úgy voltam vele, hogy nem kezdek gyerekes férfival, aztán úgy történt, hogy a kissrácba hamarabb beleestem, mint az apjába, annyira aranyos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!