Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önző vagyok, mert nem akarok...

Önző vagyok, mert nem akarok kapcsolatot olyan férfival akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 16:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Bárcsak több ilyen nő lenne aki ez be tudja vallani magának, megspórolnának szegény apás gyereknek egy idegössszeroppanást miután elkezdik fúrni.
2017. jún. 14. 19:37
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Akkor lennél önző, ha szegény gyerektől megfosztod az apját. Amúgy valóban ésszerűbb egy olyan férfival összejönni, akinek nincs gyereke, mert akkor csak is te vagy neki az első. Én például nem bírnám elviselni, ha a páromnak ne én legyek az első, ahogy azt se tudnám elviselni, ha egy apa miattam hanyagolja a gyerekét. Szerintem ez részemről inkább önzetlenség.
2017. jún. 14. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, dehogy vagy önző, én meg gyerekes nőt nem tudnék elképzelni magam mellé...
2017. jún. 14. 20:56
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarok anya lenni, és páromnak olyan férfit szeretnék, aki nem akar apa lenni.
2017. jún. 14. 23:18
 15/24 anonim ***** válasza:
22%

NEM!

Az ipse keressen egy többgyerekes anyukát, ő való hozzá!

2017. jún. 14. 23:45
 16/24 anonim ***** válasza:
78%

#15, ezt szerencsére nem az önjelölt megmondóemberek döntik el... úgyhogy én anno simán találtam fiatal, gyermektelent... tudod, az ember nem azért szokott kilépni a csöbörből, hogy aztán vödörbe pottyanjon, és az X-edik helyét egy másik X-edik helyre cserélje...

Szóval én ugyanúgy vagyok vele, mint a kedves #12, hogy "Én például nem bírnám elviselni, ha a páromnak ne én legyek az első," - éppen ezért egyébként ő se, meg a #11 se jönne be, mert a soraikból virít, hogy még az ismeretlen gyerek is fontosabb nekik a férfinél:(

Szóval nem vagyok önző, sőt inkább önzetlen, ezért csak gyermektelen ÉS nem "anyatípusú" nővel kezdek, ahol ugye én lehetek az első:)

2017. jún. 14. 23:59
 17/24 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy önző.
2017. jún. 15. 06:52
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem, legalább nem teszed tönkre a gyereket féltékenységedben (mint engem mostohaanyám).
2017. jún. 15. 09:20
 19/24 anonim ***** válasza:
98%
Nem vagy önző. De ha az is lennél, nem mindegy? Ismered a saját határaidat, ez jó. Én sem jönnék össze gyerekes férfival.
2017. jún. 15. 10:33
 20/24 anonim ***** válasza:
98%

en 26 eves vagyok, lany

regisztralva egy netes ismerkedos portalon

rengeteg ilyen pasas ir es nem, nem akarom oket

2017. jún. 15. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!