Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önző vagyok, mert nem akarok...

Önző vagyok, mert nem akarok kapcsolatot olyan férfival akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 16:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy önző. Nekem se kellene olyan férfi akinek már van gyereke. Nem akarom más gyerekét nevelni. 26
2017. jún. 15. 18:23
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
#15 nagyon hülyeség lenne. Az én gyerekem meg a te gyereked veri a mi gyerekünket ahogy az anekdota mondja. Olyal lányt kell keresni, akinek jó ez így. Nagyobb esélyt látok egy meddő nőnél aki szeretne de nem lehet gyereke, vagy félti a tökéletes alakját egy terhességtől de néha el lenne egy gyerekkel.
2017. jún. 15. 20:58
 23/24 anonim ***** válasza:
85%
Ez valami alapelv, vagy egy konkrét pasi?
2017. jún. 18. 01:10
 24/24 anonim ***** válasza:
50%
A mai világban, ahol annyian küzdenek a teherbeeséssel, legalább 50 %-os esély, hogy nem lesz terméketlen a párkapcsolat.
2017. jún. 20. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!